Naštvání, frustrace, bezmoc – Agáta Hanychová (39) opět zažívá směs pocitů, které by nepřála žádné matce. Ocitla se totiž v patové situaci, s níž nic nezmůže. Podle rozhodnutí soudu musela modelka přenechat svou nejmladší dceru jejímu otci Jaromíru Soukupovi (55).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Matka měla střídavé vztahy a nyní její děti mají pochopitelně i střídavou péči ! A teď ta nezodpovědná matka ani nechopila nebo neumí přečíst, dočíst soudní rozsudek a ještě to ta přiblblá matka všude vytrubuje ?
Přesně napsané. Ta osoba, která se chlubí vysokým IQ neustála vyvolává konflikty a hádky. Ve své hlouposti a omezenosti se prakticky ztrapňuje před národem a nedokáže pochopit, že se svět nebude točit podle ní.
Hraje si na vzornou matku a přitom jejím klínem prošla armáda chlápků. Vůbec nedokáže pochopit, že svých chováním a skuhráním ubližuje svým dětem, které vidí a slyší jak ona dokáže dehonestovat cokoliv. Sama si to navařila, tak ať si to také všechno vyžere.
Proč by mělo ranit Rózku, kdyby si za pár let přečetla, že podle rozhodnutí soudu byla v tomto termínu u táty? Po těch všech nadávkách a urážkách Soukupa by mělo vadit tohle? Kde se najednou vzalo tolik taktu?
Nějaká pravidla to zkrátka mít musí.
Agáta jen není schopna dočíst rozsudek a respektovat ho.
Nedávno byla úplně stejná situace, kdy veřejně dštila síru na Soukupa, že se prý při první příležitosti na dcerku vykašlal!
Přitom šlo přesně o totéž, že nepochopila, od kdy platí jaká pravidla. Že by se pak dodatečně omluvila, to se od Agáty čekat nedá.
Mě by ale zajímala jiná věc. Když je pro Agátu rodina svatá, tolik ji ctí, a nikdy by děti nenechala koukat na to, jak se tatínek rve s druhým tatínkem, citát, z čeho byly děti tolik vyděšené, traumatizované, že plakaly ještě i když přišla Žilková, proč se Kryšpín bál, že mu zlý Soukup zabije oba rodiče. A koho z rodiny tedy vlastně Soukup napadl, že ji chrabrý Dopita musel bránit?
Nepříjemná a smutná záležitost a omezení překvapí a šokuje matku, která plní své mateřské a morální postoje, postupy...a výrok soudu se nezakládá na faktických důvodech. V případě této divoženky mne nepřekvapí, když razantně zasáhne OSPOD. Soukup je kapitola také sama o sobě, ale jsem si jistá, že jeho veřejné výstupy a chování nijak dceru neohrožují a funguje na 100% jako otec.