Soud rozhodl! Agáta je bez Rozárky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 23. dubna 2025

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Soud rozhodl! Agáta je bez Rozárky

Naštvání, frustrace, bezmoc – Agáta Hanychová (39) opět zažívá směs pocitů, které by nepřála žádné matce. Ocitla se totiž v patové situaci, s níž nic nezmůže. Podle rozhodnutí soudu musela modelka přenechat svou nejmladší dceru jejímu otci Jaromíru Soukupovi (55).
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Marta Kubíková
27. 10. 2024 11:23

Tak proč se tu ponižujete a vyjadřujte? Trochu divný názor.

bella.
28. 10. 2024 19:05

Marta Kubíková
--------------

bella.
28. 10. 2024 19:22

Marta Kubíková
------------------
Já myslím, že i když kecá, že ne , pídí se vždy po odezvě .Tak ať ji má !
Já si do ní ráda kopnu a jdu dál

hejhej
27. 10. 2024 08:29

Opět Hanychová dokazuje, jak je hloupá a přitom namyšlená..Litiji její děti - mít za matku takovou blbku - bulvární prostitutku.

pragver
27. 10. 2024 08:09

Matka měla střídavé vztahy a nyní její děti mají pochopitelně i střídavou péči ! A teď ta nezodpovědná matka ani nechopila nebo neumí přečíst, dočíst soudní rozsudek a ještě to ta přiblblá matka všude vytrubuje ?

Marta Kubíková
27. 10. 2024 08:24

Přesně napsané. Ta osoba, která se chlubí vysokým IQ neustála vyvolává konflikty a hádky. Ve své hlouposti a omezenosti se prakticky ztrapňuje před národem a nedokáže pochopit, že se svět nebude točit podle ní.
Hraje si na vzornou matku a přitom jejím klínem prošla armáda chlápků. Vůbec nedokáže pochopit, že svých chováním a skuhráním ubližuje svým dětem, které vidí a slyší jak ona dokáže dehonestovat cokoliv. Sama si to navařila, tak ať si to také všechno vyžere.

hejhej
27. 10. 2024 13:19

pragver: Hanychová je hloupá, spoustu věcí nechápe a také chápat nechce - neměla by čím krmit bulvár.

fany22
27. 10. 2024 05:39

Proč by mělo ranit Rózku, kdyby si za pár let přečetla, že podle rozhodnutí soudu byla v tomto termínu u táty? Po těch všech nadávkách a urážkách Soukupa by mělo vadit tohle? Kde se najednou vzalo tolik taktu?
Nějaká pravidla to zkrátka mít musí.
Agáta jen není schopna dočíst rozsudek a respektovat ho.

Nedávno byla úplně stejná situace, kdy veřejně dštila síru na Soukupa, že se prý při první příležitosti na dcerku vykašlal!
Přitom šlo přesně o totéž, že nepochopila, od kdy platí jaká pravidla. Že by se pak dodatečně omluvila, to se od Agáty čekat nedá.
Mě by ale zajímala jiná věc. Když je pro Agátu rodina svatá, tolik ji ctí, a nikdy by děti nenechala koukat na to, jak se tatínek rve s druhým tatínkem, citát, z čeho byly děti tolik vyděšené, traumatizované, že plakaly ještě i když přišla Žilková, proč se Kryšpín bál, že mu zlý Soukup zabije oba rodiče. A koho z rodiny tedy vlastně Soukup napadl, že ji chrabrý Dopita musel bránit?

Inka
27. 10. 2024 05:20

Nepříjemná a smutná záležitost a omezení překvapí a šokuje matku, která plní své mateřské a morální postoje, postupy...a výrok soudu se nezakládá na faktických důvodech. V případě této divoženky mne nepřekvapí, když razantně zasáhne OSPOD. Soukup je kapitola také sama o sobě, ale jsem si jistá, že jeho veřejné výstupy a chování nijak dceru neohrožují a funguje na 100% jako otec.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.