Naštvání, frustrace, bezmoc – Agáta Hanychová (39) opět zažívá směs pocitů, které by nepřála žádné matce. Ocitla se totiž v patové situaci, s níž nic nezmůže. Podle rozhodnutí soudu musela modelka přenechat svou nejmladší dceru jejímu otci Jaromíru Soukupovi (55).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Je to moc smutné, přetahovat se o své dítě, pane Soukup, ať je Agáta jaká koliv, vy jste pán v letech, měl byste mít rozum, nemstít se Agátě přes dcerušku.
Když jste začal vysílat na Barrandově, byl jste dobrej, ráda jsem se dívala na vaše pořady, potom jste všechny podrazil a moc zklamal! Teď se mstíte Agátě a za co? Vy jste ten, co podváděl, Zařiďte si svůj život, žijte a nechte žít!
Že je pro všechny lepší dohodnout se bez soudů, to asi není třeba psát. Ale je vůbec možné se s bezohlednou a sebestřednou Agátou o něčem rozumně dohodnout? Vždyť kolem sebe celý život seká jak pomatená. A lže, kdykoliv se jí to hodí. Tyhle furie, které chtějí jenom co největší balík peněz, a rozhodovat o všem samy, prostě někdy narazí. Nic divného.
Soukup prostě jen dodržuje rozhodnutí soudu. Což by měli snad oba. Je to Agáta, která dělá zle, a věčně na ty otce nenávistně útočí. Často neprávem, ale propříště se nikdy nepoučí.
Soukup se spálil, neuváženě se nechal zmanipulovat k dítěti měsíc po seznámení, ale už se stalo.
O Rozárku stojí, a odmítl být jen kasičkou. Nevidím na tom nic špatného.
Motat do toho neúspěšné podnikání sem nepatří.
A že Soukup podváděl? Koho? S kým? To máte odkud? Nebylo to náhodou spíš obráceně?
A jak vás vůbec napadne spojovat nějaké fiktivní podvádění s tím, že by neměl vídat dcerku?
Jistě, podváděl i Brožovou, on asi bere nevěru, jako jeho +. Podváděl všechny, i lidí u obrazovek, najednou otočil! Prohlašoval, že Agátu zničí, to nikomu nevadí? Přes ústa za tohle všechno zasloužil!
Ella Průšová, Vy jste snad mimozemšťan. Soukup nepodváděl Agátu, ale ona jeho. Přiznala, že s Dopitou měla intimní poměr v průběhu jejích dalších vztahů.
A pokud si myslíte, že se otec stará o svou dceru proto, aby se pomstil bývalé partnerce, tak potřebujete odborné vyšetření.
Tady trpí jen děti,je mi jich líto.Rodiče se neumí dohodnou a tahají se o děcko jako o kabelku.Vůbec si neuvědomují že decká psychika je moc křehká a dítě si jí ponese celý život sebou.Sama jsem si tím prošla a tudiš vím co to je za trauma. A to že to tahají do medii odpovída o jejich IQ vydlabané dýně.
Tady trpí jen děti,je mi jich líto.Rodiče se neumí dohodnou a tahají se o děcko jako o kabelku.Vůbec si neuvědomují že decká psychika je moc křehká a dítě si jí ponese celý
život sebou.Sama jsem si tím prošla a tudiš vím co to je za trauma. A to že to tahají do medii odpovída o jejich IQ vydlabané dýně.
Prázdniny jsou 29. a 30.10. Pokud měla mít dceru od pátku ona, nebyl důvod k tomu, aby ji Soukup nepřivezl. Takže rozsudek by si měl přečíst spíš Soukup.
pragver:
Žilková i Agáta si libují v mediální prostituci. Žilková se alespoň živí hraním, Hanychová si pořizuje děti aby ji živily alimenty ( koho mi to jenom připomíná )a stupidní informace v bulváru. Vypadá to, že Hanychová je stále ještě v pubertě a půjde přímo do senility.
Sice je překvapivé, že podle rozsudku, je Rozárka v období prázdnin s otcem, který nemá další malé děti a ne se svými sourozenci, školou povinnými. Dá se předpokládat, že rodina bude chtít někam odjet na prázdniny a bude chtít být pohromadě.
Ale Agáta je zřejmě ***amotná, když si neumí ten rozsudek přečíst a zapamatovat. Něco tak zásadního přece není možné přehlédnout.
Je evidentní, že Agáta se na své děti příliš nekoncentruje a je myšlenkami někde úplně jinde.
Agáta je obětí výchovy staré Žíly.A Žíla je obětí svého otce, Žilky.To byl hajzl strašný.Despota přes jeho píšťalky, kdy soudruzi ho tlačili do škol a on tam do vlastní kapsy často vybíral za koncertování.Děti kradl na Lidových školách umění, kdy učitel si pěstoval talent a přišel Žilka a sebral mu ho do svého sboru.Tam ten talent zabil, protože rodiče sice byli nadšeni, že mají děti u Žilky a cestují i za hranice, ale ve sboru výrazný talent nemá co dělat. Hnije! Žilka byl i strašnej hlad po penězích a to má Žilková po něm.No a ona vyrůstala dnes a denně ve štěkání otce s matkou a modlitbami za odpuštění a jinak , než to co měla zažité to pak se svými dětmi taky neuměla.Co vím, ( a vím to ! ) tak tam bylo mlácení dětí, její hysteráky a řev pořád.
Sprostá je jak kanál a to má i Agáta i Kordula , slyšely to denně, mluvit sprostě je denním chlebem. Vůbec nechápou, že je to nenormální a lidem nepříjemné. A Agáta taky umí jen řvát . Obě 2 , ona i její matka nemají tu normální rovinu.Ony jsou buď přeslazeně nasládlé , anebo řvou a jsou vulgární.
Všechny děti co má Agáta jsou dle mého už odepsané.Nikdy nebudou v normě.Vkládá do nich s e b e !
Tato matka je výsměch všem slušným maminkám.... Naše společnost je tak prohnilá, že tato "madam" má v TV reklamu, co to má znamenat, co si o tom mají myslet mladí lidé...hnus a totální destrukce hodnot...
Mít děti s několika tatínky je složitá situace a těžko chtít od mozečku Agáty aby vše pochopila. Pro ní je nejdůležitější, že se stále objevuje v novinách a na internetu. A její děti jsou pro ní jen pomůcka, jak se tam dostat.
Nechápu,že se někdo ponižuje a vyjadřuje se k této rodině.Stejně s tím svým hloupým vyjádřením ničeho nedocílí.Je to jenom mezi Agátou,soudem a exmagnátem.Tak proč se rozčilovat jak to oni dva vedou.Nežiju s nima,neživím je,nepodporuji je,jsou mi ukradení.