V uplynulých letech trápily Vlaďku Erbovou zdravotní potíže, kvůli kterým zhubla až na 45 kilo. Teď se však zdá, že už je na tom skutečně lépe, po boku nového partnera jen září a spokojenost už se odrazila i na její váze.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Mně se Erbová líbila, je jiná.A postavit ji vedle nány Gregor Kuchař, nebo unylé Lutovské , nebo downa Kobzanové, nebo dokonce vedle křivonohé Hanychové , pak u mě jasně vítězí.Většina našich Miss / a z ničeho jiného ty modelíny nevznikají / jsou strašný.Erbová je fotogenická, má pěkně tvarovanou tvář, má dlouhé štílé prsty a dobře tvarované nehty s dlouhým lůžkem, je vysoká a v tom misskovém žabinci vybočuje.
Myslím, že si umí vydělávat sama a myslím, že si s Řepkou a jeho bývalkou si užila své.
( a nechci tady poslouchat trapárnu těch zhrzených, že odvedla muže od rodiny.Každý muž , který odejde jedná sám za sebe!)
170cm nemá ani náhodou, nesmíš věřit všemu co si "vygůglíš" Znám ji osobně.
vychrtlá, mrňavá polocikorka/ matka je čistokrevná cikora, táta bílá chátra/ ptačí hrudníček vylepšený plastem.
Jinak bývalá matrace hokejek v Litvínově, rodiče prvního ex Z.B byli na mrtvici když jim tu šlapku přitáhl do rodiny....to nespraví ani ty DOBŘE TVAROVANÉ NEHTY.
mekanikk
poslouchej, to co Ty tvrdíš nemá pro mě žádnou hodnotu, jedině tu, žes patrně ze severu a taky polocigoš !
A možná to, žes na soc. dávkách oproti ní, která aspoň maká.
Jen opravdu zvláštní povaha (jako např. Ty ) se vnutí na diskusi s nápodobou cizího nicku! a za něho mluví. O tom žádná! Není to norma!
A od takového " něco " bych já měla brát informaci? Jsi padlej na hlavu ?
joudajoudovy
jaké mají IQ včetně hokejky Verešové nevím.Zato vím, že díky svým blbým rodičům začaly lítat na molu tak brzy, že nestihly pořádně chodit do žádné školy.Tím myslím i blbku Verešovou, co všechno - od gymplu po práva dělala individuálním plánem a skončilo to postelí u Jágra , později koupeným titutem.
Takže nejen Erbová, skoro ( až na 1-3 výjimky ) jsou na tom ty holky stejně .
-bello-
29. 12. 2016 01:18 TAK BLBKO A UKAŽ NÁM JAK JSI TVŮRČÍ A POVĚZ NÁM CO JE TOHLE?
∫1A2−x2dx=12Aln∣∣∣A+xA−x∣∣∣+c∫1A2−x2dx=12Aln|A+xA−x|+c BLBKO
Fuj, zmalovaná, vychrtlá silikonová hnu-ska s vycpanýma kozama silikonem, to je tedy krasavice. Holt na ten blahobyt musí urvat kohokoliv, ženatej, neženatej, jen když ho má.
U paterčat opět chybí diskuze, nářek redaktorů, že lidé poslali letos méně než vloni a to dokonce 3x méně. Dnes má každý svých starostí dost, ti co mají dost tak nejspíše pošlou. Na transparentním účtu měli před Vánocemi čtvrt milionu a ještě byl vydán seznam dárků, co rodiče pro děti chtějí . Já jsem dárky a vše na svátky pořídila za své, nikam jsem žádný seznam nedávala .
ellenic
28. 12. 2016 190
a co ti chybí,že nemáš kde psát své drby?Že jsi údajně koupila dárky za své..hihihihi,no a co,od koho bys chtěla peníze?až budeš mít paterčata tak se dočkáš..