Herečka Libuše Šafránková (62), kterou prezident Miloš Zeman v den státního svátku vyznamenal, na Hrad ze zdravotních důvodů nedorazila a vyznamenání za ni přebírala její sestra.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Češi jsou pořád stejní, totalita - netotalita, rudá nebo modrá...... je to v základě stále totéž, což znamená závist, zloba, sobeckost, a v podstatě i tupost, jelikož taková morálka je bumerangem, jak jinak?
JEŠTĚ ŽE TEBE NIKDO NEBERE VÁŽNĚ,MORBIDNÍ TLUSTOPRDKO,ONI NA ROZDÍL ROZDÁVAJÍ VŠEM GENERACÍM RADOST,CO JSI UDĚLALA PRO DRUHÉ TY? NIC ZHOLA NIC JSI JENOM PŘÍŽIVNÍK ZE STÁTNÍHO ROZPOČTU
Markéto,morbidní tlustoprdko,já se nevztekám,to tě může uklidnit,já tě viděla jak stojíš před zrcadly nahá a dáváš to na internet,žádnou vysokou školu nemáš,ale i kdyby ji někdo měl,ti inteligenci nezajistí,nejsi nikomu prospěšná,spíše naopak bereš plný důchod na hlavu a o tom to je ,nejsem žádná uklízečka mám řádné vzdělání středoškolské,ale jestli si ty vypatlanino myslíš že uklízet ke podřadná práce,tak si opravdu nedovedu představit,jak by to v tomto státě bez uklízeček asi vypadalo a ty doma snad neuklízíš a nepereš,takže jsi také uklízečka z rádoby VŠ HAHAHA
ararat
nepleť sem třídní rozdíly !
Ty přece jsi těžká kapitalistická živnostnice , ne ? , tak bys je naopak uznávat měla !
Ano , uklízečka je podřadná práce o tom žádná, ale jak pro hoko, ararat, jak pro koho chápeš ?
třídní rozdíly já že je sem pletu nebo ty si nepamatuješ co tady píšeš?..no jsi psychiatrický pacient,je po tobě hodně těžké něco chtít...beru tě z rezervou,jinak to nejde mentálně to nezvládáš co už z tebou pacientko Markéto
Abrhámovi nevěřím a ani Šafránkové.
Abrhám si nechtěl zadat , tak nepřišel.Ona taky ne.
Ale ocenění si na druhou stranu chtěli nechat, ne kvůli ocenění, ale problémům, kdyby ho férově odřekli.Zemana nemají rádi, ne? A je to JEHO, Zemanovo , ocenění .
Tak tomu já říkám vyčůranost sluníčkářů.
Po operaci je ona už dlouho, chodit a žít může .Jeden večer by ji nezabil! Ani jeho
To už dělas ty zavistiva krabice i kdyby ti praskla vztekem nějaka starecka cevka nijak ti to nepomůže peníze jako ty které pomlouvas mit nikdy nebudes