Zábavný pořad Všechnopárty moderuje Karel Šíp (76) už od roku 2005. Lidé jeho humor milují, ale poslední dobou ani Šípovy trefné vtípky nezamaskují to, jak s hosty komunikuje. Fanoušci se proti tomu začali bouřit.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Všechnopárty je stále bezvadný pořad. Když vás to nebaví, dívejte se na trapáka Krause. Stále skáče lidem do řeči, většinou se na něco zeptá, ale pak si někdy odpoví i sám a vůbec nenchá hosta domluvit. Leckdy je to zajímavý host, který by měl hodně co říci, ale on zavede hovor úplně jinam a ještě se snaží blbě vtipkovat a pak se tomu sám směje. Takže ve většině případech divák vidí trapný koňský smích A nejhorší je, když tam není host ze šoubyznysu, ale nějaký opravdu zajímavý host, který absolutně nechápe, proč ho tam pozvali, když ho Kraus nenechá mluvit, ale ještě ho blbejma kecama ztrapňuje, to je pak velký trapas.
Děda Šíp si hrál na mladého ale priroda má svoje zákony.Jeho mladá žena a manazerka by měla manžela nechat psát a ne nás trápit.Nektere kousky jsou úžasné ,jiné mají trapný socikovy humor
Socíkový humor není trapný nikdy, naopak. Co se týká reakcí p.Šípa, tak to jeho opakování otázky a nedoslýchavost dělá většinou schválně, lidem se to líbí. Pořad je velmi oblíbený, stále je vyprodáno a pár diváků, kteří jeho humor nechápou (viz třeba janakveton) je opravdu málo Klidně na té židli nadskakujte, když tomu nerozumíte
Můj názor je už dlouho ten, že by se neměl ztrapňovat a .ěl by toho nechat. To jeho mentorské (a zároveň stařecké) "s vámi už jsem skončil" mě vždycky dokáže nadzvednout na židli. Co si jako o sobě myslí? Že je Pánbůh?! Nebo to má být jako vtipné?!!!!
No s tím skákáním do řeči je to pořád lepší než slavný Jan Kraus, který nenechá říct své hosty ani jednu větu a stále se řehtá jako jediný svým rádoby vtipům. Šíp i se svým nedoslýcháním je pořád kultivovaný. Ano je mu 76 takže asi už není nejrychlejší, ale za mě pořád dobrý.