Klienti CK Blue Style se znovu rozčilovali na pražském letišti. Místo pohodového startu dovolené v Egyptě celých pět hodin čekali v Praze na odlet. Cestovka po změně dopravce slibovala zlepšení. Trable ale pokračují, jen s jiným logem na letadle!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
S touto cestovkou jsme si užily s dcerou super krásnou dovolenou v Egyptě a budeme vzpomínat na přátelské prostředí
Cestovka nás vždy informovala včas o změnách v čase odletu domu do ČR a jako omluvu mám prodloužila o 1 den nás pobyt zcela zdarma .cestovka se k nám zachovala slušně .na víně je letecká společnost která neplnila svoji smlouvu ...s touto cestovkou Blue Style se nebudu bát znovu vycestovat .
Náš návrat z Egypta dne 11.4.,původně jsme měli odlétat v ve 23.55,ve čtvrtek večer jsme se z informační tabule od delegáta dozvěděli ,že odlétáme již 5.50, žádná informace ani upozornění ze strany cestovní kanceláře, komunikace s delegátem nepříjemná,neochota nezájem, ale to jsme ještě nevěděli, co nás čeká.Ve 3 hodiny jsme přiletěli na letiště
, postupně jsme dostávali informace, že nás nemohou odbavit,že se čeká na letadlo.k odbavení nás pustili před 7 hodinou, odlet z původních 5.50, se posunul na 10.50,opravdu nepříjemný závěr jinak super dovolené. Velké zklamání dříve bezproblémové cestovní kanceláře.
Byl jsem minulý týden v Egyptě s onou cestovkou. Odlet po 5 odložených letech měl zpoždění 12 hodin. Odlet z Egypta byl o 8 hodin dříve takže BS mě ošidila o 2 dny.
Odlet byl naprosto katastrofální. Letadlo již bylo v plné rychlosti těsně před odpoutaním od země, ale najednou kapitán zabrzdil protože se v letadle otevřely zadní dveře
Byl to otřesný zážitek.
Tímto děkuji Blue Style za nejhorší moji dovolenou a už nikdy nikam s nimi nepojedu ani zadarmo!!!!
Jsme momentálně v MarsaAlam,s odletem 10.4. v 00,05 h.vse ok, po těch problémech s předchozím dopravcem,jsem byl mile prekvapen.Za problémy s leteckým přepravcem, není nutné vinit CK, také nám měnili časy odletu,ale myslím si, že to první kolo, zvládli,,,👍
Precestovala som skoro celý svet, ale s niečim podobným som sa našťastie nikdy nestretla. Iba 1x, za dlhé roky lietania po svete, som pri odlete z Prahy, do Káhiry, strávila s rodinou na letisku v Prahe, 6 hodín, kvôli nepriaznivému počasiu... Ale aj to sme mali okamžite kompenzované čakanie priamo na letisku, v podobe normálneho teplého jedla, občerstvenia, nápojov, ovocia... leteli sme spoločnosťou Egypt Air a s cestovkou CK Travel. Bol to koniec 90-tych rokov.
My jsme měli zaplacený zájezd. Měli jsme letět se Smartwings. Necelý týden před odletem nám tu změnili časy i aerolinky. Zničili nám zavazadlo. Myslíte, že to s vámi někdo u Blue Style bude řešit? Ne, odkázali mě na aerolinky, se kterými nemám nic společného. Aerolinky mi na zničené zavazadlo napsali, že si mám zavazadlo označit adresou. Víc už nereagovali ..Takže asi tak. Už nikdy více s Blue Style!
Já jsem letěla že Smart Wings několikrát a jsem spokojená s jinou společnosti bych neletěla samozřejmne že se někdy stane že nastane spozdeni ale určitě to nikdo nedělá naschvál ,u jiných společností to bývá někdy horší
Smartwings?? Loni jsme se synem měli odletět do Turecka a z Prahy jsme odlétali po šesti hodinách čekání. Dostali jsme poukaz na 200 Kč na osobu na občerstvení (za to na letišti skoro nic neporidite) a kompenzace za zpoždění žádná. Technické problémy,prý střet s ptákem 😈😈. Po celou dobu jsme na letadlo viděli a žádná oprava neprobíhala. Pouze se měnily posádky a až to třetí s námi konečně odletěla. Kontaktoval jsem i ombudsmana Smartwings a bez úspěchu.
A co Smartwings na Kapverdy? https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/607375-letadlo-z-prahy-muselo-nouzove-pristat-vydeseni-cesi-mysleli-ze-hori-motor To je stejná cestovka?
Odporúčam lietať kvalitnými leteckými spoločnosťami Austrian Airlines, Emirates, British Airways, Lufthansa, KLM a pod. U týchto spoločností sa len ojedinele vyskytne nejaký problém s lietadlom