Ač zábavný pořad Všechnopárty u diváctva stále boduje, jeho moderátor Šíp je čím dál tím více terčem neúprosné kritiky. Co fanouškům projektu nejvíce vadí?Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Zapšklým a závistivím lidem se nebude líbit nikdy nic, já pořad nesleduju úplně pravidelně, ale když mám čas tak se na něj rád podívám a vždy mě pobaví. Pro ty trudomyslné mám tip. Majora Zemana dávají také dost často.
Nabízím krátkodobé i dlouhodobé půjčky od 50 000 CZK do 1 000 000 CZK s ročním úrokem 3–4 % dle výše úvěru. Splácení 3–10 let, splátky přizpůsobené vašim možnostem.
Kontakt: radekpodola8@gmail.com.
Pořad dobrý, ale pravdou je, že občas dělá ze sebe pan Šíp opravdu mimoňě, až si říkám, jestli to má zapotřebí. U nás se už vžila hláška " nedělej Šípa"
Pořad Všechnopárty si stále udržuje vysokou úroveň a Karel Šíp je stále skvělý a umí si dělat srandu ze všeho a tím ten svůj pořad obohacuje a ani k tomu nemusí používat sprostá slova , jako Kraus . Díky za ten pořad a díky za Šípa .
Všechno párty mám rád ale některé zajímavé hosty nedokáže vytěžit a host často něco řekne a moderátor se na stejnou věc opět zeptá o to značně znehodnocuje zážitek z vyprávění a hosta tím značně znervozni. Bývalé pořady jako šarada atd.jsem nesledoval neni to můj žánr ale všechno párty jsem si oblíbil pro jemný humor a jistou kulturu vyjadřování a že moderátor nejezdí na židli jak kdyby měl otevřené hemeroidy. Dříve se občas stalo že se některý host nepovedl ale teď je to zcela naopak a p. Šíp si své hosty kazí sám svým chybným vedením rozhovoru.
Vážení členové této diskuze, nechápu jakým právem se tady vyjadřujete kdy a co mají v televizi vysílat, koho mají vyhodit atd. Pokud vám něco a někdo vadí, tak se na to nebo na něho mě koukejte. Koukejte se na to co vás baví a nechte si ty blbí kecy. Každý má své oblíbence a svůj pořad a nemusí si to nechat hnusit od takových jako jste ví rady co sedíte na ***i, nemáte ponětí co dá práci něco natočit, komentovat atd, ale hlavně blbě kecat.
Vážený Jane Kopke, televize zřejmě vysílá pro lidi,tak snad mají právo říct, na co se chtějí dívat a co se jim nelíbí. Mně se třeba nelíbí, že nevíte kdy psát měkké nebo tvrdé i .
Tak já se na Šípa už dávno nedívám, protože mě to nebaví, ale lidi mají právo se k tomu vyjadřovat, protože tento pořad vyrábí ČT, takže to lidi POVINNĚ!!! platí. A teď platí ještě víc a i když vlastní jen "chytrý" mobil. Ať si ČT platí ten, kdo se na to dívá!
Který slušný zábavný pořade ještě ve vysílání ČT zbude? Je součástí organizované likvidace jako byly programy pánů Wolnera, Moravce, paní Fridrichové. Ty poslední pro kiriku politiků a společností, a Šípův protože je stále slušný a vtipný. Likvidace programů a celé ČT je v zájmu nastupující nové politické vlny.
Přestante kritizovat to co je zjevně nejlepší za posledních 20 let v ČT.Vždyt to co se dnes vyrábí v různých televizích je většinou ubohost sama.Tak nechte Šípa dělat to co umí nejlépe ze všech bavičú.A že se jich dost snaží se mu vyrovnat.
Pane Šípe, to čemu Vy říkáte improvizace je neustálé točení se v kruhu. Naprosto přesně, jak to popsala divačka výše. Vy se v podstatě pohybujete v nějakém jiném světě a čase. A všichni to vidí jen Vy ne. Mně ještě navíc vadí Vaše předpřipravené vtipné situace o kterých neustále tvrdíte, že je to improvizace.