Co se děje u Šípa? Tohle ať moderátor Všechnopárty raději nečte | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 23. dubna 2025

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Co se děje u Šípa? Tohle ať moderátor Všechnopárty raději nečte

Ač zábavný pořad Všechnopárty u diváctva stále boduje, jeho moderátor Šíp je čím dál tím více terčem neúprosné kritiky. Co fanouškům projektu nejvíce vadí?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Petr Mašek
21. 04. 2025 07:55

Zapšklým a závistivím lidem se nebude líbit nikdy nic, já pořad nesleduju úplně pravidelně, ale když mám čas tak se na něj rád podívám a vždy mě pobaví. Pro ty trudomyslné mám tip. Majora Zemana dávají také dost často.

radek Podola
24. 03. 2025 22:52

Nabízím krátkodobé i dlouhodobé půjčky od 50 000 CZK do 1 000 000 CZK s ročním úrokem 3–4 % dle výše úvěru. Splácení 3–10 let, splátky přizpůsobené vašim možnostem.
Kontakt: radek­podo­la8@gm­ail.co­m.

Jozef Baumgartner
24. 03. 2025 12:00

Už ste si dávno nič nezničili. Už len čekým kedy prepnete na Ukrajinskou t.v

Jozef Baumgartner
24. 03. 2025 11:59

Už ste si dávno nič nezničili. Už len čekým kedy prepnete na Ukrajinskou t.v

Lenka Novotná
24. 03. 2025 09:08

Pořad dobrý, ale pravdou je, že občas dělá ze sebe pan Šíp opravdu mimoňě, až si říkám, jestli to má zapotřebí. U nás se už vžila hláška " nedělej Šípa"

Romanoo
23. 03. 2025 17:37

Pořad Všechnopárty si stále udržuje vysokou úroveň a Karel Šíp je stále skvělý a umí si dělat srandu ze všeho a tím ten svůj pořad obohacuje a ani k tomu nemusí používat sprostá slova , jako Kraus . Díky za ten pořad a díky za Šípa .

Jiří Šibrava
23. 03. 2025 17:13

Všechno párty mám rád ale některé zajímavé hosty nedokáže vytěžit a host často něco řekne a moderátor se na stejnou věc opět zeptá o to značně znehodnocuje zážitek z vyprávění a hosta tím značně znervozni. Bývalé pořady jako šarada atd.jsem nesledoval neni to můj žánr ale všechno párty jsem si oblíbil pro jemný humor a jistou kulturu vyjadřování a že moderátor nejezdí na židli jak kdyby měl otevřené hemeroidy. Dříve se občas stalo že se některý host nepovedl ale teď je to zcela naopak a p. Šíp si své hosty kazí sám svým chybným vedením rozhovoru.

Jana Kopke
23. 03. 2025 15:14

Vážení členové této diskuze, nechápu jakým právem se tady vyjadřujete kdy a co mají v televizi vysílat, koho mají vyhodit atd. Pokud vám něco a někdo vadí, tak se na to nebo na něho mě koukejte. Koukejte se na to co vás baví a nechte si ty blbí kecy. Každý má své oblíbence a svůj pořad a nemusí si to nechat hnusit od takových jako jste ví rady co sedíte na ***i, nemáte ponětí co dá práci něco natočit, komentovat atd, ale hlavně blbě kecat.

j.p.toman
24. 03. 2025 17:19

Vážený Jane Kopke, televize zřejmě vysílá pro lidi,tak snad mají právo říct, na co se chtějí dívat a co se jim nelíbí. Mně se třeba nelíbí, že nevíte kdy psát měkké nebo tvrdé i .

lahti
25. 03. 2025 13:24

Tak já se na Šípa už dávno nedívám, protože mě to nebaví, ale lidi mají právo se k tomu vyjadřovat, protože tento pořad vyrábí ČT, takže to lidi POVINNĚ!!! platí. A teď platí ještě víc a i když vlastní jen "chytrý" mobil. Ať si ČT platí ten, kdo se na to dívá!

Dasa BURGETOVA
23. 03. 2025 14:47

Karel Šíp je skvělý bavič!
Na pořád se rádi díváme.

Alva
23. 03. 2025 14:12

Je to slušný pořad, ale v nejlepším by se mělo skončit. Hlavně zrušit pořad s Jílkovou!!!

Eva Nohavicovà
23. 03. 2025 14:09

Komu se pořad nelíbí ať se na to nedívá.Mně se jeho humor líbí a každý pátek se těším.Karle jen tak dál ať je sranda.

Luboš Maštera
23. 03. 2025 13:58

Který slušný zábavný pořade ještě ve vysílání ČT zbude? Je součástí organizované likvidace jako byly programy pánů Wolnera, Moravce, paní Fridrichové. Ty poslední pro kiriku politiků a společností, a Šípův protože je stále slušný a vtipný. Likvidace programů a celé ČT je v zájmu nastupující nové politické vlny.

Jaroslav Matula
23. 03. 2025 12:24

Přestante kritizovat to co je zjevně nejlepší za posledních 20 let v ČT.Vždyt to co se dnes vyrábí v různých televizích je většinou ubohost sama.Tak nechte Šípa dělat to co umí nejlépe ze všech bavičú.A že se jich dost snaží se mu vyrovnat.

Ema Mala
23. 03. 2025 12:16

Šíp je úžasný, mna nebavia velakrat pozvani hostia.

j.p.toman
23. 03. 2025 08:28

Pane Šípe, to čemu Vy říkáte improvizace je neustálé točení se v kruhu. Naprosto přesně, jak to popsala divačka výše. Vy se v podstatě pohybujete v nějakém jiném světě a čase. A všichni to vidí jen Vy ne. Mně ještě navíc vadí Vaše předpřipravené vtipné situace o kterých neustále tvrdíte, že je to improvizace.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.