Rvačka Miroslava Dopity (40) a Jaromíra Soukupa (55) podle závěru policie nebyla trestným činem. To se ale nelíbí Agátě Hanychové (39), která z bitky viní svého expartnera. Povolala proto svého právníka, aby se situace posunula dál a nebyla zametena pod koberec. Výsledkem může být verdikt, který Soukupa rozhodně nepotěší…Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
K čemu máme vlastně soudy? Odebrat mámě dítě, za to by měl být potrestán onen soudce!! Soukupe, Soukupe, ty špatně skončíš, vzít mámě dítě! Umíš si vůbec představit, komu si nejvíc tím ublížil!!
Viděla jsem trapné fotky, jak do půl těla svlečená visí na zádech svého vyžilého Dopiťáka a vypadají oba , jak Kaiser když předváděl svého klíšťáka.
Viděla jsem s ní reklamu, kde švitoří s pusinkou do kroužku , jak pětiletý dítě ( proboha, kdo jí to dal ! ) .
A vidím její vzkaz - doják pro národ- , kde píše, že je především matkou a musí fungovat .
Přesně přes kopírák, kdy tohle pouštěla do placu i její máma, stará Žíla!
-----
Takhle nepřiměřeně bránit branku u baráku umí asi jen Dopita s Hanychovou. Stačilo jen vyhodit Soukupa , zavřít a nahlásit na přestupkové odd. u nich v Suchdole na radnici . ( mimochodem tam jako zastupitelka byla ve funkci i stará Žíla .Lidi byli naštvaní, protože oni se psy na .radnici nesměli, ale Žíla s labradorem, který tam neměl co dělat mohla!Pak se ale bavili, že ve školce odmítali Kordulu.Teď se zase smějou, že propadající Kordula je na " vysoké škole " )
-----
Soukup to asi nechtěl moc rozmazávat, protože s tímhle mohl klidně marodit a to už by tresný čin byl a Dopita by měl problém.
Takhle bušit do člověka, notabene staršího značí, že Dopita , byť se prezentuje jako kliďas je magor.
-----
S radostí bych v budoucnu uvítala fotky Agáty, kdy bude mít monokly taky !
Proto jsem zmínila ten útok, nebo na Expresu napsali, že policie pracuje s novými informacemi. Že Mirek použil při prvních úderech na Jaromíra boxera. pak ten boxer odhodil..
Cit. : „Dle dvou zdrojů Expresu policie totiž údajně pracuje s variantou, že Dopita během rvačky použil zbraň v podobě boxera, což situaci pochopitelně výrazně mění.“
To by pak vysvětlovalo překvapivý pád Jaromíra na zem a jeho vážná zranění. Boxera by zřejmě on nečekal - hned na začátku.. Na zemi ho ještě Mirek dokopal, že prý.. Jaká to „statečnost“ od Mireka – ta jeho „obrana rodiny" ! Kopat do ležícího muže ! Jeho mini-ranky na ruce - takové ranky mohou vzniknout, když se použije rozměrově menší boxer na ruku, než by měl být. Po silných úderech pak menší boxer může trošku poškodit i ruku útočníka. Agáta, co trénovala box - možná měla v domě malého boxera.. A trapné kousance na Mirekovi - vždyť ty mu mohla dodatečně Agáta udělat jejími zuby, aby i tohle potom shodili na Jaromíra.. Jakože kousal jako vzteklý, ať se tohle o něm říká. Takovému se přece musí vzít děcko, že – p.Veronika ?
Ona a Agáta – dvě herečky ! Jen u nich bude malá spokojená, co ? Neboť tyhle 2 osoby mluví vždy jen pravdu a ze sebe šíří láskyplný andělský klid. A to furt !
zdroj - .expres.cz/celebrity/miroslav-dopita-boxer-jaromir-soukup-napadeni-rvacka-bitka-pravnik-reakce
Kdyby náhodou byla pravda, že jsi p. Jaromír otevřel sám tu branku a vkročil na jejich vzácný chráněný pozemek, což se mi ale nezdá - má jít proto do basy ? Udělal on něco zlého, nějaký hnus na tom jejich pozemku ? Zničil něco, okakal jim to tam snad nebo co ? Zmlátil někoho jako sadista ? Pronásledoval Agátu až do jejího záchodku ? Ublížil fyzicky nějak vážně Mirkovi ? Ne – nic z toho se nestalo.. Ono to spíš vypadá, že Mirek vážně zranil Jaromíra. Minimálně se to dá nazvat od něj nepřiměřenou obranou až ne rovnou útokem s vážnymi fyzickými následky na zdraví p. Jaromíra. No o tom v článku ani slovo..
Kdyby náhodou byla pravda, že jsi p. Jaromír otevřel sám tu branku a vkročil na jejich vzácný chráněný pozemek, což se mi ale nezdá - má jít proto do basy ? Udělal on něco zlého, nějaký hnus na tom jejich pozemku ? Zničil něco, okakal jim to tam snad nebo co ? Zmlátil někoho jako sadista ? Pronásledoval Agátu až do jejího záchodku ? Ublížil fyzicky nějak vážně Mirkovi ? Ne – nic z toho se nestalo.. Ono to spíš vypadá, že Mirek vážně zranil Jaromíra. Minimálně se to dá nazvat od něj nepřiměřenou obranou, až ne rovnou útokem s vážnymi fyzickými následky na zdraví p. Jaromíra. No o tom v článku ani slovo..
Nějak se ten příspěvek tam hodil 2x, sorry..
Jinak, opravdu mi přijde divné, že tady z p. Jaromíra dělají pomalu zločince. A z Mireka, který vážně zdravotně ublížil p. Jaromírovi - z toho dělají oběť. Nepřijde mi to objektivní - takové posuzování toho případu, vůbec..