Nenávist ve StarDance: Soutěžící brání Vondráčkovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 23. dubna 2025

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nenávist ve StarDance: Soutěžící brání Vondráčkovou!

StarDance momentálně podřizuje úplně vše. Mezi sobotními generálkami si však Lucie Vondráčková (44) ještě v šatně pročítala scénář k Ulici, hned v neděli totiž musela na natáčení. Za své soutěžní tango nicméně dostala takovou sprchu, že se jí měl potřebu zastat i kolega Ondřej Ruml (43)!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

bella.
20. 10. 2024 15:04

Ještě se k tomu vrátím.Konečně jsem si poslechla ten rozhovor.
Nebyl zrovna na výši a tanečník ji musel lehce korigovat, aby přestala útočit, ale co mě překvapilo, jak vypadá střae!
Fakt sjem ji viděla tak na 55 let.Má vrásky pod nosem, jak ženy po klimaktériu a je celá vyschlá.

bella.
18. 10. 2024 23:23

Já na to nekoukám, ale co je to za kecy?
Ruml ji hájit nemusí , ale zdá se, že je jediný .Ona je sebestředná blbka a co dokáže bylo vidět, když odstavila Plekance.Chtěla prachy, chtěla zůstat v Kanadě a ty plať .Zrůda jedna, že prý mu nebrání ve styku s dětmi a do Kanady prý on může každých 14 dní na návštěvu za nimi atd atd.
Mstila se mu kudy chodila. Je to mrcha.
Marmeláda, co hrát neumí, zpívat taky ne, nevím jak by pochodila v Kanadě, kde hodlala "tvořit ".Může líbat Plekancovi ruce za to, že je v Česku.Tady kšefty setrvačně dostává a navíc je díky Plekancovi milionářkou.
Ve zrychlené záhadné formě získala titl Dr. za dipl. práci Vývoj české pohádky " a mně to připomíná práci snyka premiéra Fialy, který má doktorát za práci o " Jamesi Bondovi "

Děs, běs!

Kdo mě tady chce přesvědčovat, jaká je Lucinka jiná, vzdejte to.

Hana Pospíšilová
18. 10. 2024 09:13

Lucku Vondráčkovou nemusím,ale moc se mi libila,jak tancovala,byla perfektní,naopak Tománek na ni kydal špínu neprávem,ještě si ho pamatuji s Chýlkovou byl nemas­tny,nes­laný,­...

Helca kalinová
16. 10. 2024 20:24

Jakpak závist? A proč se někoho zastávat? Lucie věděla do čeho jde, věděla, že bude točit seriál. Teď s tím nemůže otravovat a nechat se litovat. Navíc asi lidem hodně vadí, že se skoro pořád někde o ní píše. O ostatních tanečnících skoro nikde nic.

Jana Nováková
16. 10. 2024 20:19

Fany22 jste vedle jak ta jedle.Hlavní je se vyblejt,nakydat špínu a cejtit se jak geroj.

Jana Nováková
16. 10. 2024 20:16

Nejlepší by bylo tu "soutěž" zrušit.O tanci to není,soutěžící se zbytečně potí na tréninku,národ to rozděluje a chybí Chlopčík.Někomu k sympatii stačí hendikep a někomu staroba.Ti jsou pak chválení jaký to jsou borci.Do toho Eben s neskutečnymi bláboly a Kostková s neustálým nuceným smíchem při mluvení,není jí rozumět.A pak se do toho ještě zamíchá negativní role v seriálu a osobní život.Prostě zbytečná sobotní taškařice.

fany22
15. 10. 2024 12:22

Čekala, že ji budou od začátku jen velebit, a Tománek si dovolil mírnou kritiku. A vůbec NE kvůli špatné roli. Takže žádné obrany není třeba.
A všichni vždycky hodnocení odborníka přijmou s pokorou nebo tak nějak neutrálně. To jen hérečka předvede lítostivou grimasu. A ještě to třepání bradičkou… Panebože, vždyť jí není pět.

hejhej
16. 10. 2024 15:01

fany22:
Kdyby se Lucka chovala normálně a ne neustále povýšeně, tak by ji i negativní role v seriálu neuškodila - naopak. Je to rozmazlený fracek. Mi stačilo, jak kritizovala svoji tetu jenom proto, že ji špinil její otec, když mu došlo, že majetek Heleny nespadne do klína ani jemu ani jeho dětem.

Jana Nováková
15. 10. 2024 11:16

To jsou blbý kecy jenom kvůli roli v seriálu.A když do toho zamíchaj i osobní život,tak to už je za hranou.Kdyby tu roli hrála Paulová,tak se bude vychvalovat že tu roli bravurně zvládla .Teď se pořád omílá její věk takže zatím vítězí staroba přešitýho ,vykulenýho diblíka

Uživatel_5819448
15. 10. 2024 09:19

Vždyť se chová jak pipina. Nesnese kritiku. Sebestředná nafoukaná nána. Není malé děcko, prostě se jim to nelíbilo a hotovo. Byli tam lepší.

hejhej
15. 10. 2024 09:27

Uživatel_5819448:
L. Vondráčková se chová trapně. Má o sobě moc vysoké mínění a svým nafoukaným chováním se lidem protiví.

rydlo
15. 10. 2024 11:29

Ještě před začátkem soutěže StarDance už byla Vondráčková ve všech médiích prezentována a vnucována jako hlavní favoritka, ještě než něco předvedla, tak se nemůže nikdo divit, že jí to spíš v očích veřejnosti uškodilo. Diky médiím se Lucinka už asi viděla jako vítěz StarDance, ale po jejím prvním hodnocení od poroty asi svoje ambice přehodnotí, budou tam lepší. No, bude záležet na hlasech veřejnosti, ale to se bude muset tatík hódně snažit a přes nakupované SIMkarty jí poslat spoustu hlasů.

fany22
15. 10. 2024 12:01

Tentokrát se nebudou muset nakupovat další SIMkarty. Z jednoho čísla může být posláno neomezeně hlasů.

rydlo
15. 10. 2024 12:59

Že se pro hlasování v StarDance změnila pravidla, to asi také každý neví jako já, protože se stále nakupují SIMkarty ve větším množství.

fany22
15. 10. 2024 13:27

Bylo to vedle v Blesku, jak Nedbal skupuje karty, aby podpořil kamaráda Hese, ale řekl to jako fór. Tak tam jsem se to dozvěděla. Já nehlasuji. Tolik to zase neprožívám.

j.p.toman
15. 10. 2024 09:06

Soňa se s ní potáhne ještě dlouho .

fany22
15. 10. 2024 13:34

Spíš rozvod. Ale zase takový pomatený fanklub jako ona nemá snad nikdo. Takže žádný strach. Dostane se přinejmenším do finále.

AliAlice
16. 10. 2024 13:37

Stejně mě přijde trapný, že je to pořad o tančení ,a v podstatě je to o tom, jak je těm divákům kdo sympatický....tak proč potom účinkující si honí triko ,a dřou se jako magoři ?? Stačí, když nějaký sfanatizovaný fanoušek pošle svému ,,idolu "x hlasů, a ten zvítězí ??Potom to není o tančení !! To stejné je ,,Slavík "Je to stejně všechno podfuk!!

fany22
16. 10. 2024 18:26

Je to tak. Slavík a TýTý jsou o sympatiích. I když mnozí hlasují pro umělce kvůli jeho výkonu, stačí pár fanatiků nebo snaživý management, a s hodnocením to zamává. V obou anketách se už prokázaly i podvody. S tím se nedá nic moc dělat. Proto se nenamáhám hlasováním do žádné z těchto anket.
Ve Stardance to ta odborná porota ovlivňuje aspoň částečně.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.