je tolik mladých vzdělaných a zábavných lidí,a je tam pani,ktera by tak akorat mohla detem cist pred spanim pohadky-ale doma!!!ze by kaja zbankrotoval a ona musela do prace?a kdo to ma poslouchat-sislimisli
i po mesicich prace na ni - ma jen na "moderatorske krovi"!
Chybi ji prirozeny projev a skutecne vse, cim ma dobry moderator predevsim zaujmout! Vubec nepatri do medii - natoz do televize a to jeste v hlavnim vysilacim case!
Jako zdravotni sestra - udela nejlip, kdyz zustane u sveho oboru, trh je otevren!
A nebo se muze venovat tomu, cemu asi rozumi nejlip - obstastnovat stary chlapy! Prominte Kajo!
A porovnavat - neporovnatelne - knizete a slechtice Karla Scharzenberga, ktery prinesl do ceske politiky noblesu a rozhled evropskeho slechtice - s touto nezazivnou, umelou, sebestrednou zlatokopkou je naprosto troufale!
Knize K.Schwarzenberg ma prestiz, zazemi v evropskych zemich, je obliben a skutecne mu to mysli!
Sebestredna Ivana Machackova-Gottova se stale zastituje mistrem a jeho jmenem - bohuzel uz zustane lidem pro smich - protoze v nicem nevynika, jenom se urputne snazi dostat za kazdou cenu do "svetel ramp" - pritom na to bohuzel nema a ani nestaci!!!
a kritizují jí jenom ubožáci,kteří na rozdíl od ní mají v hlavinkách bulvární srajdy. Nikdo není mistrem hned první den a nikdo není předurčen k tomu nebo onomu. Vše se člověk musí učit a nejinak je tomu i u této moderátorky. To jenom zoufalí mentorové a kritici si nechají místo svého úsudku nalít do hlavy bulvární guláš a ten pak dokola omílají na všech diskuzích. Možná že ani nevědí proč jí kritizují,je to jenom ze sportu,ze závisti a nebo jenom proto že někdo někdy něco o ní řekl a už to na diskuzích frčí...! Je to o tom,že anonym je ve své podstatě podělaný čeký škodík léčící si svá traumata ,neschopnosti a svá životní selhání na diskuzích,protože ve své podstatě vlastně závidí jen těm úspěšnějším.Gottová je naprosto v pohodě,je svá a tak to má být. Já naopak před ní smekám už jen proto,že jí naopak nic nenutí do práce chodit protože je zabezpečená a ona se snaží chovat jako inteligentní ženská která ví co chce a jde si za tím,i když jí to komplikuje život. Vyčítat jí to může jen naprosto dementní zoufalec.
prostě na to nemá ani hlas a ani neumí mluvit. když chce pracovat, kdo jí brání? Ale každý má dělat to, k čemu má předpoklady a ona je k moderování prostě nemá. Je to jen protekční nána, která chce na sebe upozornit, protože ví, že Gottovo už pomalu zvoní hrana.
Já Ivance fandím..Mě to přišlo roztomilý, jak tam "zavlnila" těma rukama..je čím dál lepší, pracuje na sobě a vypadá také čím dál lépe. Doufám, že si z příspěvků lidí, kteří jenom nadávají a kritizují, nic nedělá a bere to sportovně..Taky mi je z našeho tzv. VIP světa občas někdo nesympatický (a že jich je dost) nepíšu hned ke každému článku nějaký hnusný názory. Pokud někoho nemám ráda, tak to přepnu nebo zakroutím očima,to je vše..Buďte víc tolerantní nebo prostě na lidi,kteří vám jsou nesympatičtí nekoukejte!!
Proč jí kritizujete a nadáváte jí do střev ?
Kvůli tomu, že je ženou Karla Gotta, by teda měla sedět doma, nejlépe v šatovce a s natáčkama, a ohřejvat mistrovi dlabanec, když se vrátí ze šňůry jo ? Podle mě se stále lepší. Chtěla bych při moderování vidět každého, kdo se tady vysmívá...není to totiž tak jednoduché jak to na první pohled vypadá...vy breptové
Nechápu, proč tato rádoby "celebrita", žijící ve stínu slavného zpěváka, a nic jí nechybí, potřebuje se producírovat na veřejnosti a dělat ze sebe kreaturu
Už dlouhou dobu se o tom diskutuje na těchto stránkách, ale je to ho-v-no platné. A taky se mi nelíbí že tu registraci na AHA fakt zdu-pa-li. Až po týdnu se mi podařilo poprvé přihlásit, a to mi sdělili na můj dotaz, proč to nejde, že mají technické potíže, a že to brzy bude v pořádku.