Opět se mu daří dobře! Zpěvák Václav Neckář (81) dorazil na slavnostní premiéru muzikálu Mýdlový princ a promluvil o svých pracovních plánech.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Mladí byl Neckář můj nejoblíbenější zpěvák. Nyní bych na jeho koncert nešel. Když jsem ho slyšel mluvit, tak nevím jak může zpívat. Nedovedl říct dvě souvislé věty.
Že zpěv není a nemůže být jako zamlada, to je u lidí 70+ jasné.
Jenže on, a říkám to nerada, mluví z cesty. Už asi před dvěma roky říkal o Kubišové nesmysly, které ona sama popřela.
Je mi ho líto.
no Vašku , už je to trapné . čo bolo - to bolo a nikdy se to nevrátí . roky nezastavíš . ten Tvůj brácha to pochopil zcela jasně a nechce se strapnovat jako Ty . . . . . .
To bylo řečí,článků v novinách,časopisech že Václava brácha Jan zneužívá,chce aby furt koncertoval a prachy se jen sypaly.Jan nakonec kapelu rozpustil,nechtěl s vystupováním Václava mít nic společnýho.A co Václav na to ? Koncertuje dál,hazarduje se svým zdravím a stává se z něho vetchý stařeček k nekoukání.
Sledovala jsem jeho vystoupení na muzikálu Mýdlový princ. Václav už je vetchý stařík, který vzbuzuje pouze soucit. Nechápu, jak může ještě koncertovat. To musí být katastrofa. Škoda, že neodešel s grácií do ústraní.