Ať to veřejnost chce, nebo ne, politika se prolíná jak do sportovního světa, tak i do toho uměleckého. Někteří zástupci obou vlivných sfér se s tím ale neztotožňují. Mezi nimi je i zpěvák Dalibor Janda (71).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Já ,kdybych byla z umělecký branže,tak bych se k ničemu nevyjadřovala a nikde na mítincích, té které strany,nevystupovala.Nemíchala bych politiku do umění.Tyhle lidi jsou moc vidět a lehce se do nich strefuje.A to jak veřejnost, tak i oni sami mezi sebou.
A Polívka B.s červeným nosem, umaštěnými vlasy, nezdravou pletí a s půlitrem v ruce, by na veřejnosti ukazovat vůbec neměl.
Pan Dalibor by mal vyčistiť predovšetkým peed svojim prahom. Na koncerte v Bratislave, za 1 hodinu odspieval 3 skladby, a ani to ho nezastavilo v kecali sebachválnych kecov. Ja som musel s nechuťou normálne opustiť koncert, lebo sa mi už na tu jeho "profesionalitu" nedalo pozerať. Odvtedy, vždy keď niekde hrajú jeho skladbu, tak prehlaďujem rádio.
Tak to mi Dalibor udělal opravdu radost.
Má pravdu, umělci tu mají být pro všechny, bez ohledu na politické názory. A to věčné krafání do politiky od Vetchého, Holubové, Geislerové, Dejdara a těch tu zde jmenovaných je trapné a ubohé
U mně skončili. .