Drsný ortel Dykové nad Českými lvy: Všichni řeší, jak vypadám | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 23. dubna 2025

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Drsný ortel Dykové nad Českými lvy: Všichni řeší, jak vypadám

„Je to obrovsky stresující a je to vlastně škoda," smutně ocejchovala udělování filmových cen Tatiana Dyková (46). Co držitelce Českého lva na galavečerech vadí?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

bella.
07. 03. 2025 22:39

Kdysi jsem ji měla docela ráda.Herečka je to velmi dobrá , ale ...
Dřív se séélebrity tolik neukazovaly, nekecaly na soc. sítích a tak byly nedostupné a v mnohém tajemné a člověk je mohl mít rád.
Jenže , čím víc soc. sítí je a čím víc akcí, kde vystupují, tím víc se ukazuje , jak b l b é některé sélebrity jsou.A první ligu vede Vydra, Bolek Polívka, Geislerová, Dyková , Čavančarová , Holubová ...
Dy´t všechny mají jen základku, nebo konzervatoř, což je to samý.A DAMU, to je jen nastavený " to samý " a mají z toho titul!
Proč je většina těch héreček a zpěvaček tak tupých ?
--
Dnes jsem potkala kluka a děsně oblíklou holku a slyším, jak mu říká, že na Evropské chodila na konzervatoř , že púl tam byla hudba a půl výtvarná.A říkala klukovi " já jsem vypadla v druháku ., my byli fakt kalící třída, brutálně kalící, věčně se chastalo"
Hm hm , kolik z těch sélebrit se brutálně prochlastalo a podobné školy ukončilo .(A tento matroš dělá i politiku )

jiri lamine
07. 03. 2025 05:39

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Zoro Mstitel
06. 03. 2025 11:39

A hlavně , co máš v hlavě !!!

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.