Prasklé tajemství 10 let od svatby: Co skrývá idylický vztah Mynářových? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 23. dubna 2025

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Prasklé tajemství 10 let od svatby: Co skrývá idylický vztah Mynářových?

Alex Mynářová (41) slaví 10 let od svatby s bývalým kancléřem Vratislavem Mynářem, která se uskutečnila 28. února 2015. Při této příležitosti sdílela fotografie z jejich svatebního dne a prozradila i tajemství jejich svatebního oznámení. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Jana Nováková
24. 03. 2025 12:31

Jak to mají mezi sebou je mi fuk,já s nima nežiju.On v prvním manželství děti neměl,tak teď má s Alex­(Sašou­,Ale­xandrou­) dva syny.Dočkal se potomků a je tomu strašně rád.A že je o 16 let starší ? No a co? Svoboda,Gott měli ženy cca o 35 let mladší a Janda? Ten má Alici o 40 let mladší !!!Jaký mají vzdělání a kde po pracovali je mi úplně jedno,hlavně že se měli dobře.Přeju jim zdraví a pohodu.

bella.
02. 03. 2025 11:59

Říká si Alex, je to Saša, Alexandra.
Má za sebou základku a 4 roky gymnázia v Broumově, údajně vystudovala práva, kde ?Jakou má hodnotu její studium na soukromé škole ?
Vzala si dědu a já taková manželství vidím asi tak jako to " třetí pohlaví " Něco je tam špatně.Sašenka se propracovala až k tomu, že jako jediná měla pořad , kde pravidelně zpovídala prezidenta Zemana.
Celé to byla fraška, protože nemusela máknout.Zeman si napsal, co chce odprezentovat.
Mám o Zemanovi mínění, že byl rozhodně větší mozkovna, než náš Pavlík na Hradě, ale tady jsem ho odsuzovala za to, že si tam drží Mynáře, dal kšeft i Sašence , prověrku nepožadoval a ještě jim dělal i další ústupky.
Mynářová si na rozhovorech s ním vydělala tolik, že může být nezávislá na Mynářovi.
Když se s ní on ukazoval, vodil ji , jak medvědář svého medvěda.Pyšně, koukejte jaký maso jsem ulovil.A ona ?

Jen se s ním kejvala židle a vypadl z Prahy , žije odděleně!Velká láska to není.
--------------
vystudovala VOŠ v ekonomicko-právním oboru Komerční právo. Magisterský titul získala na Mezinárodním institutu podnikatelství a práva, kde studovala obor Právo a právní věda.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.