Video z pražské tramvaje šokovalo české sociální sítě. Řidič Daniel B. (30) na něm křičel na postarší ukrajinský pár a seniora (63) držícího miminko (2) dokonce udeřil. Oni mě provokovali, tvrdí šofér. Incident už řeší policie.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Nic objektivního nebude!
Nesmíme se Ukrajinců dotknout!
Sama jsem s nimi právě kvůli dítěti v botách ( a nejen to, zkuste jezdit v MHD denně ) měla problém.Oni jsou jiná mentalita . Je ale děsné, že jsou na nás naštvaný , provokují , fotí si nás , vyhrožují .Když se jim něco řekne, vyhrožují policií! Přitom velmi dobře ví, že nás využívají .
Když se v novinách ukázalo, že i policie má zkušenost s autobudsy plných Ukrajinců, jak sem jedou se zaregistrovat a pak zpátky na Ukrajinu a dávky jdou za nimi tam , kdy oni si sem pak i na zdravotní zajíždí, tak sorry, ale za tohle Rakušan a Fiala by měli sedět!
To je drancování!
A toto bylo to v novinách a popřít to nemohou.Ozvala se k tomu opozice - ANO a nakonec Rakušan, neschopen sám o sobě ( a aby si to nerozházel ) nechal opozici zpracovávat s policií , jak z toho ven !
Jsou to fakta tak to nemažte .Dokonce to vyšlo na Lukačevičově Seznam.cz-
------
A tak proč vytočila ukrajinská dvojice řidiče může být i to.
60 letých důchodců v Česku moc nenajdeš.V tom věku makají ! Tihle 2 tady víc jak 2 roky a neumí ještě česky? V době, kdy sem přišli mohli absolvovat kurz češtiny , pokud ovšem chtěli .
Po 3 měsících co se u nás zaregistrovali do našeho systému , kolik už od nás vyčerpali?
-----------------
Já jen, že řidič to má dnes a denně a nemusí mít na to nervy, protože na rozdíl od takových na svou rodinu tvrdě a náročně maká !
Dvouleté dítě není miminko, ale batole, navíc řidič nikoho neudeřil, to za další, pouze na toho dědu natáhl ruku, jak se lze dovědět z jiných zdrojů. To, co jsme viděli, natočila jedna z pasažérek, nejde o objektivní záběry z palubní kamery, točila jen to, co uznala za vhodné. Pochybuji, že řidič v okamžiku, kdy šel zjednat pořádek, věděl, že jsou ti prarodiče ukrajinské národnosti! Prostě tomu chybí oficiální záběry palubní kamery od začátku, ovšem ty jsou zašifrované a přístup k nim má prý pouze policie. Takže doufejme, že se objeví informace, které budou objektivní k oběma stranám konfliktu!