Voják Jiří Fojtík přišel o ruku a nohu: Na rehabilitaci poznal lásku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 23. dubna 2025

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Voják Jiří Fojtík přišel o ruku a nohu: Na rehabilitaci poznal lásku

„Kdybych se životem měl účtovat, tak to, co jsem zažil, jaké lidi jsem od úrazu potkal, bych už nikdy nezměnil,“ říká bývalý voják Jiří Fojtík (38). Při cvičných střelbách v roce 2016 na Libavé přišel o ruku a o nohu. Dnes se těší ze skvělé rodiny a je tváří olomoucké transfuzky.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

bella.
26. 12. 2024 19:51

Ještě štěstí, že se mu to stalo v minulosti, nyní už by na rehabilace a pomůcky čekal .Přednost mají u nás ti z Ukrajiny.

paralenka
26. 12. 2024 20:41

Vy jste hodně negativní osoba, že? Jak znám skvělého pana primáře z rehabilitace a fyzioterapie VNOL, tak mu pomohou určitě. A rozhodně tam nebyl nikdy problém ani s remíny, ani upřednostňováním jiných, třeba Ukrajinců! Úplně jiná situace je naopak v soukromých ordinacích, nikoliv u vojáků. Jirkovi držím pěsti, mám pocit, že bych ho měla znát, smekám, psychicky to fakt dává skvěle. . Prokletá Libavá, zažila jsem ji ještě za Rusáků!

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.