„Já musím jít alespoň na chvíli na vzduch už. Já už se k tomu vlastně ani nechci nijak vyjadřovat. Mám pocit, že jsem u toho soudu řekl opravdu všechno, co jsem říci chtěl a jak jsem chtěl," dral se ven ze dvěří viditelně rozrušený Ondřej Brzobohatý (41) bezprostředně poté, co opouštěl soudní síň. Bylo patrné, že jen těžko hledá slova. Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Tak Ondrejko se zhroutil? Nemyslela jsem že umí tak dobře hrát ublíženýho kňourala! A Daniela? Ta se vdala protože chtěla dítě z manželství,ale jak je vidět tak to jen tak nebude.A proč? Protože Ondrejko chce být v popředí zájmu,chce být obletovaný a dítě by ho odsunulo na druhou kolej.Danielo,léta letí......
korytnackahela
------------------
Daniela se chtěla mocímermo vdát a Brzobohatý byl naiva, stejně jako Hrdlička , kterého schvátila na dítě Borhyová. Obě za jistým cílem.Písařovičová není žádná chudinka.
Starý Brzobohatý nebyl žádný excelentní jedninec, brzy se začal tahat s Gregorovou a Bohdalovou nechal .Línej byl cokoli řešit a nechal tomu průběh.
Nevím kdo rozesílá ty zkreslené představy o charakterech např. Brzobohatého, nebo i Gotta, který ke stáru hrál intelektiála a byl to celoživotně takovej baba chlap.Kdo si tohle vymýšlí, že to byli světci a moudří mužové?Nebyli !!!
------
Bez debat!
To hanobení Ondřeje od Kuchařové je za čárou a fakt bych jí napařila veřejné práce ( peněz má dost, z pokuty se otřepe).
jity
----
Neměl, Bohdalová je generál a byla dlouho sama, špatně se sžívá a sprostá bývala strašně.Jak kanál!
Gregorová byla generál taky, ale mladá a s ohromným zadkem.
Nikdo ho ale nenutil si Bohdalovou brát.
Měl jí říci před svatbou, že je úchyl a měl by klid, ta poslední, pro kterou je poslední šancí si ho nechá, nic jiného jí nezbývá😁😁. Táňa je živočišná dominantní samice, která mu to dá sežrat až do konce. Nebo chcete , aby vám někdo podobný jako Brzobohatý chodil do školy oblbovat vaše děti a tvrdil jim, že je to normální ??👍🍀😸
Stará historie...oba jsou komedianti. Ale kdo to dál přiživuje? Brzobohatý... Musí totiž něčím přebít ,,kauzu o své zálibičce v dámském outfitu" No a co je nejlepší? Soudní kauza 😅 To co se fakt u nich dělo, vědí jen oni dva, myslet si můžem co chceme,ale ne soudit.
Uživatel_5524590
------------
Sorry , myslet si můžu co chci a soudit to taky!
Prát veřejně kvůli pomstě soukromí je hnusbý a zatím v té hnusotě boduje jen a jen Kuchařová.
--
Takže já ji klidně odsoudím, protože když je tak nábožná a dělá to vše kvůli rozvodu až z Vatikánu a myslí, že ji pár otčenášů zpovědi očistí a beránek boží za ni vykrvácí tak je krav-ka co se nemá vdávat a jít radši do kláštera.Mimochodem, věřící jsou často hajzlové bez svědomí, protože poklekem v kostele se všechno odpustí a msmyje. Neumím si představit, že by po tomhle sehnala chlapa.A neumím si představit proč až tak nábožná ( kecá ) blbka žila s gayem v New Yorku .
Ta anulace pro ni hlavní není. To by poslechla církevního právníka, který jí na začátku radil, ať to veřejně neroztáčí, protože by to mohlo nepříznivě ovlivnit výsledek. Jenže uraženost a pomstychtivost u ní zvítězila.
A taky byla přesvědčená, že když pořádně zaplatí, nikdy se na její kroky nepřijde.
Jinak církevní právník, to je taky případ. Napomáhat v tomhle? Normálnímu člověku je zle z toho, když slyší, jak nutil Procházku, aby konverzaci smazal, protože tím stopy vedou k Táně. A hlavní je zamést stopy a JI ochránit. Ono by to totiž Táničku mohlo poškodit, kdyby se zveřejnilo, že za tím stojí. To je tedy morálka. Komedie.
Vůbec se mi nelíbí, jak se mu Kuchařová mstí!
V NYC žila s gayem-modelem a tady jí vadí drag queen ? Dyť jí to nevadilo celou dobu co s ním chodila před svatbou!
Že s ní, cuchtou co prodávala boty a k slávě jí pomohl úředník z Magistrátu nechtěl mít děti?
No nechtěl, věděl proč.Öna je to samé co Lucie Vondráčková.Ta to ještě nestrávila, nedávno si zase kopla do Plekance, héérečka, co by jistě v Kanadě prorazila! fritrát Kuchařová je to samý
Obe stojí za ...
Nikdy bych nechodila s chlapíkem, co je drag queen nebo něco jiného převlékacího a nikdy jako ona bych nemohla být s gayem intimní , protože jsem hetero a o něm bych věděla, že je pro mě jen kámoš se sem tam sexem.Takhle to u normální ženský nefunguje, takže i Kuchařová to má nějak šouplé jinam
Plakat nad ním nebudu! On té špíny taky už vypustil dost. A co si budeme nalhávat, může vysvětlovat, jak chce, odchylka od normálu to je. Možná podle jiných dobrý muzikant. ale chlap? Děkuji, nechtěla bych to mít doma! Jeho táta, to byl chlap každým coulem, v životě by se nenahastrošil jako teplas. Tohle je mamánek, nic jiného, a matinka ho podpoří, i kdyby se jí vydělal do postele!
paralenka
-----------
Jakou špínu Brzobohatý na tu šílenou blbku vypustil?Sem s tím !
Je zde jistý nepoměr mezi svinstvem Kuchařové co se mstí a jím, který pokud vnímáte dobře na ni hnůj nekydal.
A že je po 3. ženatý?
To se má tak, že je pitomý a vdavekchtivým kejvne.Kdyby byl jako jiní, bude s každou chodit jen tak a tak dlouho až se " přechodí " a najde si zas jeden z nich někoho jiného.
Jsou lidi co jsou ženatí ( bezdětní ) i 11 x , nikomu tím neškodí, jen holt se to má tak !
paralenka a 582… - dámy, vy, a hromada ostatních, pořád zdůrazňujete, jak vy byste Brzobohatého nechtěly. Všimli jste si, že o to se vůbec nejedná? Všimli jste si, že Kuchařová ho naopak chtěla velmi? A že mockrát opěvovala tu velkou lásku, kterou prožívá?
A hlavně - když se s ní rozvedl, dala asi padesát rozhovorů o tom, jak je nad věcí, a přitom souběžně dělala neskutečné prasárny?
Naopak Brzobohatý se po rozvodu přes všechny její útoky vydržel chovat vzorově. Pokud je někdo narcis, a má problémy s psychikou a sebehodnocením, je to Kuchařová, která se neštítí opravdu ničeho.
Navíc prolhaná a zbabělá. Neumí se přiznat ani omluvit.
Ty xichty, které dělal, když se ho ptali, ty zvládnul ne 1! I když není žádný herec! Proč už nedá Táně oukoj? Je naprosto neodbytnej komik, IV. kategorie!