Ten, kdo si myslel, že manželka rockera Petra Jandy (82) Alice (42) funguje pouze jako žena v domácnosti, byl na omylu. Brunetka přiznala, že má hned dvě zaměstnání.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Ella Průšová: Aa, další zavistivá!🤮..
Zato Vy jste strasně "vědomá." Kolik Vám je proboha, že jste tak ukrutně zlá a závistivá? Buďte bez obav, osobně znám Péťu velmi dobře, určo lépe než Vy. Z Vás ta závist a zloba jenom čiší.😡👹🤮
Je super, že se neveze na slave svého manžela. Pokud musí 2x do měsíce zajet do penzionu, tak to neznamená, že ale k tomu neresi kazdodenni rutinu on-line. Penzion je otočina Mám ráda ženy, které pracovat nemusí, ale chtějí 👍👍👍👍
Dvakrát do měsíce zajede do penzionu? ap., to je práce? Práce a dřina je u mne to,kdyby tam sama pracovala, toto je mi k smíchu a nehledě na to, jak sama přichází o peníze, protože zaměstnává chytré lidi a sama tomu nerozumí.
Bell. Jaká závist, je to gauner a vy nevědomá! Udávání a úmyslně vytvářené lži o druhých zpěvácích, na to je Janda kabrňák! Klanět se každému režimu, na to také musí být žaludek!