Kolem Pavly Tomicové (62) se stále objevují otazníky. Herečka měla naskočit do nového projektu na televizi Prima, ale místo toho přišel nečekaný konec! Plánuje převléct kabát a přejít na Novu?Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Dnes opět se vetřela do Ulice Tomicová, neupoutala, snad tam už ani nepatří! Chtěli udělat dobře Tomicové nebo divákům? Tolik lidí se rozvedlo a Tomicová z toho dělá konec světa! Měla o sebe alespoň trochu pečovat! Neupravená, mastná, tlustá, čekala snad něco jiného? A chůze, jak pochodující bagr!
Pagáčová, Brodská, Tomicová.
Ulice jde do kopru. Dívat se na vytlemenou Pagáčovou, nudnou Brodskou a poslouchat smích Tomicový, s tím jděte někam. Já osobně s Ulicí končím, tohle já ne. Jste se zbláznili. Když nevíte jak dál, tak to ukončete
Je jí 62 let, kg má 99, tak co čekala? Měla o sebe alespoň trochu pečovat, smát se, jako když sype koks z auta na chodník, to nikoho nepřivábí! Stále dokola mele a mele, je smutná, a on si vybral dobře, ta holka je mladá, příjemná, usmívá se a je hezká!
Proč urážíte jejího bývalého manžela? Zřejmě s ní nebyl šťastný, když našel štěstí jinde. Přece nikdo není k nikomu přikován navěky jako otrok.
To, že Pavla neumí žít sama, neumí stát na vlastních nohách a hroutí se, když sama je, je její problém. Má děti. Má přátele. Má práci. Má bydlení.
Takže potřebuje psychiatra, aby jí to vysvětlil. To, že nemůže být doživotně koulí na noze muže, který si jí kdysi dávno vzal.
Musí se naučit stát na vlastních nohách!!!
Dianthos
----------
Mně ona sympatická je i není, je mi vlastně fuk.
Ale , že bývalý manžel našel štěstí u jiné ženy ? OK.Ale on šel za mladší ženou.A to je rozdíl v chápání " stěstí "
Takže se svou původní manželkou zestárl a pak šel honit mládíAsi tak nějak.
A tohle jí musí štvát, za koho, že ji vyměnil!
To jako žít s někým 20,30 let znamená být koulí na noze? podivné uvažování. A vyměnit partnera/partnerku za mladší model? To není až tak o štěstí jako o touze zastavit čas. Většině lidí se to časem vrátí a jsou pak taky vyměněni za mladší a funkční model.
Někteří to mají naštěstí v hlavě srovnané a mají jiné hodnoty než pořizovat si vlastní vnoučata
Protivná tedy není! Normální přirozená ženská, která si nehraje na hvězdu z Holywoodu. Je veselá a vtipná a umí dodat dobrou náladu. Je prostě jako my! Pani Tomicová, nedejte se znechut zlým mužem, který brzy zapláče a ani pár zlými příspěvky blbú nejapných....😁👍