Kaiserova manželka Dáša Vokatá: RÁZNÝ KONEC! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 23. dubna 2025

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kaiserova manželka Dáša Vokatá: RÁZNÝ KONEC!

Oldřich Kaiser (69) už se po letech na české filmové scéně řadí do kategorie ostřílených herců, nicméně jeho manželka Dáša Vokatá (70) si k oboru přičichla teprve nedávno. Kaiser získal hlavní roli ve filmu Zahradníkův rok a Vokatá si zahrála jeho filmovou manželku. Dle jejích slov to ale bylo poprvé a naposledy.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

lekno
09. 10. 2024 19:19

Každý má svůj vkus.. No když vidím tuhle p. Dášu s jejím rozvátým hárem, vždy mě napadnou 3 vlasaté lidožroutky z jedné pohádky.. Kde Perseus se musel nejprve pohrát s jistými příšerami, než se dostal ke své Andromedě. Paní Dášu inspirovaly ty 3 babizny k jejímu současnému účesu ?
Pamatuji si, jak vařili v mega-hrnci nějakého ubožáka a jedna z nich schovávala vyčnívající kus z jeho těla pod vodu, aby si Perseus nevšiml, co se tam děje. Tuším v tom hrnci ten člověk ještě žil a snažil se vylézt. Všechny měly dlouhé rozevláté vlasy a disponovaly společným jedním funkčním okem. Jedině jeho ztráta, když jim ho Perseus popadl - zabrala, aby z nich vylezlo info, které on potřeboval vědět..
Když tak koukám na p. Oldřicha dnes, mám pocit, že má zde svůj očistec. Není již schopen žádného odporu. No, tady nic netrvá věčně. Jednou bude dobře..

Uživatel_5541442
01. 08. 2024 22:10

Pan Kaiser je už dávno za svým hereckým zenitem. Bohužel to jen „vypadá“ ok. Jen můj názor. Paní Dáša jej sice „jakoby zachránila“, ale z její strany přínos pro zkulturnění pana Kaisera je velmi problematický. Její verbální projev je často za hranou. Slyšela jsem v dokumentu, kdy žila s Magorem Jirousem. Pánské přirození, v lidovém žargonu, tam lítalo jak vlaštovky. V současnosti se oba nesou na vlně jakési popularity a nevšedních rozhovorů. Ale už to dávno není krasavec a multitalent Kaiser. Působí na veřejnosti velmi komicky, až přehnaně rádoby originálně. Veliká škoda jeho talentu, 20 let utopeného v alkoholu.

Alva
23. 07. 2024 08:42

Paní Naďa je alespoň elegantní a šikovná.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.