Dalibor Janda bez servítků: Proč mě přestali zvát do TV | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 23. dubna 2025

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dalibor Janda bez servítků: Proč mě přestali zvát do TV

Proč se Dalibor Janda (71) na obrazovkách za minulého režimu příliš neohřál? „Jednak jsem byl přivandrovalec z Moravy. „Moraváci tady ucpávají metro,“ to jsem slyšel pořád. To byla první věc. Druhá věc je to, že v té době bylo strašně nepopulární zpívat tímhle hlasem. A za třetí, já jsem podle svých rockových vzorů chodil v károvaný košili a neoholený," domýšlí se zpěvák.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Jaroslav Kopal
18. 07. 2024 14:05

Za minulého režimu, říká Janda, Moraváci údajně ucpávali metro. Je to ubohý kec. Nyní to vypadá, že skutečně ucpávají, ale
vládní koryta. Toho si tento fenomenální zpěvák cudně nevšiml.
Můj soukromý názor je takový, ať tam dřepí kdokoliv, kdo to bude s republikou myslet poctivě a bude na to odborně schopný.

rydlo
13. 07. 2024 10:30

V současné době také není moc vidět v TV, jestli to není proto, že ač bývá pozván pouze on, všude sebou přitáhne dcerušku a vnucuje její „zpěv”. Asi se teď potřebuje opět připomenout, tak si postěžoval na minulý režim.

ELLA Průšová
31. 03. 2025 20:17

rydlo; D. Janda nemá potřebu se připomínat, vždy měl skvělé písničky, většinou z nich byly hity! To napište, až se tu zase bude vychloubat něčím M. Drobný, ale ten se připomíná, pomlouváním druhých, i když jsou třeba i mrtví! Jasný?

jan rodin
13. 07. 2024 05:39

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

vychechtaná
13. 07. 2024 06:59

Cooo???

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.