Proč se Dalibor Janda (71) na obrazovkách za minulého režimu příliš neohřál? „Jednak jsem byl přivandrovalec z Moravy. „Moraváci tady ucpávají metro,“ to jsem slyšel pořád. To byla první věc. Druhá věc je to, že v té době bylo strašně nepopulární zpívat tímhle hlasem. A za třetí, já jsem podle svých rockových vzorů chodil v károvaný košili a neoholený," domýšlí se zpěvák.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Za minulého režimu, říká Janda, Moraváci údajně ucpávali metro. Je to ubohý kec. Nyní to vypadá, že skutečně ucpávají, ale
vládní koryta. Toho si tento fenomenální zpěvák cudně nevšiml.
Můj soukromý názor je takový, ať tam dřepí kdokoliv, kdo to bude s republikou myslet poctivě a bude na to odborně schopný.
V současné době také není moc vidět v TV, jestli to není proto, že ač bývá pozván pouze on, všude sebou přitáhne dcerušku a vnucuje její „zpěv”. Asi se teď potřebuje opět připomenout, tak si postěžoval na minulý režim.
rydlo; D. Janda nemá potřebu se připomínat, vždy měl skvělé písničky, většinou z nich byly hity! To napište, až se tu zase bude vychloubat něčím M. Drobný, ale ten se připomíná, pomlouváním druhých, i když jsou třeba i mrtví! Jasný?