Konec Kokty a jeho Ornelly: Upřímná slova o mladším milenci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 23. dubna 2025

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Konec Kokty a jeho Ornelly: Upřímná slova o mladším milenci

Věkový rozdíl manželů Koktových přesahuje tři dekády. I tak ale dokázali, jak moc se na začátku okolí mýlilo, když jim věštilo brzký konec. Dnes jsou spolu 13 let a patří tak k nejstabilnějším párům českého showbyznysu. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Inka
02. 08. 2024 05:36

Je velký rozdíl se ptát přátel svého vymodleného milionáře, co dělat, jak toho chlapa dostala k oltáři přes sedmatřicetiletý věkový rozdíl ...jak to dělala hvězdná Ivanka Macháčková podle slov Vondráčkové. Ano, prý se jí ptala, co má udělat, aby si ji Gott vzal...
je velký rozdíl si vzít chlapa s holou zadnicí a být mu léta oddaná v dobrém i zlém, jak to udělala Ornela. Naskýtá se otázka, která z těch dvou co a koho opravdu milovala.
Pochopitelně problémy jsou vždy a všude, ani jedna z nich v životě nic nedokázala s tím rozdílem, že jedna se topila v penězích a podstoupila hned několik plastických operací a nepřinášela do manželství ani korunu, na druhé straně ta druhá se dokáže postavit ze dna a rodinu zabezpečit. Smutný pohled na staré muže a mladé ženy, ale pokud mluvit o oddanosti a lásce , která milovala upřímně a nezištně. A jakým způsobem Ornela vydělává, nikomu po tom nic není. Pokud se najdou lidé, kteří platí za hovadiny, jak je v dnešním světě bez výjimky možné, byl by hloupý každý, kdo to nevyužije.
Otázkou zůstává, jak dlouho.
Myslím, že Ornela se opravdu snaží a jestli se mi to líbí mně, nebo komukoliv jinému , vůbec není podstatné.

Dianthos
10. 07. 2024 06:43

Pepovi je teprve 67 let a chová se, jakoby byl nad hrobem. V jeho případě ho tedy mladá žena neomladila. Jiní muži jsou aktivní v 80 letech a ještě plodí děti.

Monika Černohlawková
10. 07. 2024 00:06

Co říct... ať jim to vydrží co to dá,ale Ornella s Agátou to opravdu neee.!!Ty dvě vydělávají na tom že pomlouvají ostatní a přitom jsou tak omezené a stupidní,nikdy jsem nepoznala někoho jako jsou oni dvě.Opravdu se divím že jím ještě nikdo nerozbil hubu.Snad se jím jednou rozsvítí v tom co nosí na krku a konečně zavřou obě hubu a začnou se starat o své.Doufam v to 🙏🙏🙏

Jan Kocián
09. 07. 2024 20:16

Ano, Pepa by se na mě nemohl koukat. Chápu.

pampeliska515
09. 07. 2024 15:30

Tohle oba dva to mají v hlavě srovnané. A oba sympatičtí, na nic si nehrají. Držím jim palce!

yokky
10. 07. 2024 00:23

Květoslava Velanova
09. 07. 2024 14:27

Celá rodina je praštěná. Dcera má starýho, matka zase mladýho.

Slovenka Boženka
09. 07. 2024 21:46

Čo máš proti tomu,ako žijú Ornela s Jozefom?Môžu byť vzorom pre mnohých.O matke sa nevyjadrujem...

yokky
10. 07. 2024 00:24

Uživatel_5541442
09. 07. 2024 13:36

I když nejsem vůbec příznivkyně bulváru, tak tentokrát se hecnu. Tenhle pár je mi sympatický, jak udržuje rodinou pohodu a rodina je na 1. místě.👌👨‍👩‍👦 A že byli ve velikých počátečních problémech!!! A teď do mě.... 🤭🤣🤣🤣

Slovenka Boženka
09. 07. 2024 21:44

Presne tak.Obaja sú super a Ornela si zaslúži poklonu.Jozefovi hodne zdravia želám,aby si ho deti užili a on ich...

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.