Násilí ve vztahu Vondráčkové? Přítel Polívka na ni vztáhl ruku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 23. dubna 2025

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Násilí ve vztahu Vondráčkové? Přítel Polívka na ni vztáhl ruku

Když ji před pár dny při představení Jan Révai (50) kopl do žeber, málem odřekla účast ve StarDance. Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (44) se sice velmi rychle oklepala, jenže díky svému příteli Zdeňku Polívkovi (25) se zdravím hazardovala znovu!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Celebrity-chachacha
12. 06. 2024 10:47

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

ELLA Průšová
11. 06. 2024 20:08

Ten jí měl vztáhnou mnohem dřív a víckrát! Stará prolhaná mr-cha!

pea.p
12. 06. 2024 09:04

Ty si ale chudinka. Doufám, že si toho co přeješ druhým užiješ plnými doušky.
Jinak buď neumíš číst a nebo komentuješ a víš houby co. Si taková nenávistná slepice

ELLA Průšová
12. 06. 2024 22:29

pea.p; vydejcháš to, vůbec? Vem si své léky a šup, šup do pelíšku!

pea.p
14. 06. 2024 13:50

Jestli vydýchám tvoji zálibu v násilí? Buď v klidu. S léky máš evidentně zkušenosti, když je nabízíš, tak doufám, že sis vzala svou denní dávku.

ELLA Průšová
18. 06. 2024 20:11

pea.p, ona si to zaslouží!

lekno
11. 06. 2024 18:35

Její "dvorni návrhář".. Proč se vúbec dnešním návrhářům často říká - dvorní ? Ti návrháři patří snad do nějakého dvora královské rodiny, kde makají ? Přijde mi to dost trapné a směšné - „dvorní“ ! Chtějí tím snad novináři naznačit, že když někdo využívá služeb nějakého návrháře – stylistu a bulvár ho pak nazve „dvorním návrhářem“ – znamená, že tento „dvoran“ slouží šlechtě ? Tzv. „celebrity“ jsou jakože novodobá zbohatlická šlechta pro bulvár ? Takhle to mám chápat ? Zřejmě ano..
No myslím, že púvod takových zbohatlíkú se stejně nezapře. Vždy se prozradí. I když si třeba někdo změní jméno. Návrhář oblékne totiž jen vnější obal člověka, ne už osobnost - jeho duši.

pea.p
12. 06. 2024 09:07

V přeneseném významu to znamená - hlavní

lekno
12. 06. 2024 09:41

Třeba jo.. I tak mám pocit, že pojem „dvorní“ v sobě nese trošku jiný význam, než „hlavní“. Beru ty pojmy totiž doslovně. Asi bych neměla, co ? Pokud žurnalisté „dvorní návrháŕ“ chápou jako „hlavní návrhář“, proč rovnou nenapíšou - „hlavní“, ale vymýšlejí „dvorní ?“ Je mi to směšné a vždy bylo, když jsem takové slovní spojení někde četla v bulváru.. „Dvorní, váš pokorný služebníček ! Jaké máte přání – má jasnost paní ?“

Celebrity-chachacha
12. 06. 2024 10:49

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

lekno
12. 06. 2024 11:00

Co když se to stane ? Vy mě stresujete, babo !
„Noci jsou chladné. To abych si vzala teplé spodní prádlo - a plenu !“

lekno
12. 06. 2024 11:05

Sorry, babo. Vy nejste babo - jste Celebrity-cha-cha-cha.

pea.p
14. 06. 2024 13:52

U žurnalistů tohoto ražení nemůže člověk očekávat vůbec nic. To už jste si mohla zvyknout.

ELLA Průšová
14. 06. 2024 19:36

lekno; no ty nevíš, přece pro to, že ony se cítí být největšími hvězdami zeměkoule, tak jejich lazebníci, fotografové a podobní, musí mít nějakou úroveň! Přeci nemohou říkat, můj krejčí, můj holič, můj odborník na kuří oka...., no a jsou taková šlechta, takový povl šlechta! Třeba jdou domů z rozdávání slavíků, ožerou se, válejí se po-bli-tý po schodech a druhý den se napíše, že VIP špatně šlápla a hned je VIP! Jdi na slavíka, ožer se, vyvrhni a druhý den jsi VIP! Tak prosté! Nebo udělej obr prů-s-er, lži a začni krást a máš šanci být premiérka, u nás, samozřejmě! Žij s dobou!

AliAlice
11. 06. 2024 16:41

A co tak aspoň jeden den bez zpráv o Vondráč­kové­....mys­lím, že bychom to přežili...už je to otrava !!!

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.