Když ji před pár dny při představení Jan Révai (50) kopl do žeber, málem odřekla účast ve StarDance. Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (44) se sice velmi rychle oklepala, jenže díky svému příteli Zdeňku Polívkovi (25) se zdravím hazardovala znovu!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Ty si ale chudinka. Doufám, že si toho co přeješ druhým užiješ plnými doušky.
Jinak buď neumíš číst a nebo komentuješ a víš houby co. Si taková nenávistná slepice
Její "dvorni návrhář".. Proč se vúbec dnešním návrhářům často říká - dvorní ? Ti návrháři patří snad do nějakého dvora královské rodiny, kde makají ? Přijde mi to dost trapné a směšné - „dvorní“ ! Chtějí tím snad novináři naznačit, že když někdo využívá služeb nějakého návrháře – stylistu a bulvár ho pak nazve „dvorním návrhářem“ – znamená, že tento „dvoran“ slouží šlechtě ? Tzv. „celebrity“ jsou jakože novodobá zbohatlická šlechta pro bulvár ? Takhle to mám chápat ? Zřejmě ano..
No myslím, že púvod takových zbohatlíkú se stejně nezapře. Vždy se prozradí. I když si třeba někdo změní jméno. Návrhář oblékne totiž jen vnější obal člověka, ne už osobnost - jeho duši.
Třeba jo.. I tak mám pocit, že pojem „dvorní“ v sobě nese trošku jiný význam, než „hlavní“. Beru ty pojmy totiž doslovně. Asi bych neměla, co ? Pokud žurnalisté „dvorní návrháŕ“ chápou jako „hlavní návrhář“, proč rovnou nenapíšou - „hlavní“, ale vymýšlejí „dvorní ?“ Je mi to směšné a vždy bylo, když jsem takové slovní spojení někde četla v bulváru.. „Dvorní, váš pokorný služebníček ! Jaké máte přání – má jasnost paní ?“
lekno; no ty nevíš, přece pro to, že ony se cítí být největšími hvězdami zeměkoule, tak jejich lazebníci, fotografové a podobní, musí mít nějakou úroveň! Přeci nemohou říkat, můj krejčí, můj holič, můj odborník na kuří oka...., no a jsou taková šlechta, takový povl šlechta! Třeba jdou domů z rozdávání slavíků, ožerou se, válejí se po-bli-tý po schodech a druhý den se napíše, že VIP špatně šlápla a hned je VIP! Jdi na slavíka, ožer se, vyvrhni a druhý den jsi VIP! Tak prosté! Nebo udělej obr prů-s-er, lži a začni krást a máš šanci být premiérka, u nás, samozřejmě! Žij s dobou!