Marcela Holanová slaví zítra 73. narozeniny, a přestože nejde o žádné jubileum, má neobvyklé přání: Ráda by zašla se svým exmanželem Karlem Šípem (79) na pivo. „To bych si opravdu moc přála, pořádně si s Karlem zase popovídat, chybí mi to,“ přiznala zpěvačka.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Holanová, dej už Šípovi pokoj, nechce tě, nestojí o tebe, má novou rodinu, tys ho jen o všechno okradla a své choutky sem nepiš! Nikoho to totiž nezajímá, ty jsi jen pomstychtivá a zlá ženská! A to léta létoucí!!
Já bych takhle neupozorňovala, že chci jeho návštěvu. I kdyby mi srdce řvalo ve velkém – ne ! Chlap je ten, který by měl první projevit ženě svůj zájem, pokud ho má.. A protože tam je vidět, že p. Karel Š. dlouhodobě žádný zájem nejeví, asi by mu bylo úplně jedno, kdyby Marcela zítra odletěla do nebeských výšin – podle mě není zrovna nejvhodnější od ní veřejně v bulváru naznačovat touhu po jeho společnosti. Neměla by být ona citově závislá na něm. Hlavně, když vidí, jak se drží té mladuchy. Lepší je zaměřit se na sebe, svoji pohodu a zdraví. Třeba bude jednou zaskočen i on ve svém životě. Nynější manželka totiž může jednou překvapit – dědečka. Taky ještě nedoskákal a neví, co bude.. Paní Marcele přeji hezké dny, ať se netrápí.
Ta je blbá!
Rvala se s ním o každou korunu, házela se špína, ale když je osamocená tak najednou vzpomíná na to hezké.A co on ?!
No a ke všemu vypadá hrozně!
Je vidět, že ji nic nebaví!
Asi na něj pořád nemůže zapomenout. Tohle přání už jsem četla několikrát. Ale snad by bylo lepší se nevnucovat, když on očividně nemá zájem.
Jinak je celkem časté, že ženy až po letech zjistí, že ten muž byl dost kvalitní, srovnatelná náhrada není, a že se měly a mohly chovat jinak, a manželství mohlo vydržet. Ale už je pozdě. Pokud je to sebestředná furie, tak nutná životní lekce. Ale Holanovou neznám. Takže nic ve zlém.
Marcelo už jste zapoměla.? Feuerfeil vám zahnul,našel si o 30 let mladšího broučka,má s ním krásnýho dlouhovlasého potomka,tak se do nich nevměšujte.Může vám být útěchou,že ten druhý vztah se nemůže,co do vzhledu,vyrovnat vztahu prvního.A co je to za člověka kterej se zbaví svýho příjmení.
Šíp by musel být padlý na hlavu kdyby se s ní sešel po cirkusu a po tom všem, co dělala kolem jejich rozchodu a jak ho špinila v bulváru, že odmítl platit výživné několik desítek tisíc na dospělého syna! Šíp vůči ní jako k bývalé manželce žádné povinnosti nemá, tak proč dolézá, to si uvědomila, že bez Šípa je nula a potřebuje se přes něj zase zviditelnit? Ona si s ním chce jen pořádně popovídat? Vzdyť dnes po ní neštěkne ani pes a asi proto by jí byl najednou Šíp dobrý! Co čeká? Že jí pomůže? Nebo by k setkání u piva pozvala bulvár a hned by byla na titulních stránkách a už by o ni byl zájem jako o zpěvačku?