Má za sebou několik nepovedených vztahů, včetně jednoho manželství s modelkou Agátou Hanychovou (39). Nyní už je tři roky ve vztahu se svou kolegyní, herečkou Sarou Sandevou (26). Díky společnému natáčení se dali dohromady, v současnosti se před kameru postaví znovu už jako pár.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
@jity
Ty očividně nemáš ŽÁDNEJ smysl pro humor. To Tě nenapadlo, že si ten Kuba prostě dělal prču? Proč, a co, by Dergelovi asi tak záviděl??? Sám je fešák, takentovanej, chytrej, vtipnej, zamilovanej a úspěšnej, s dobře našlápnutou kariérou.
Ještě dotaz: Může mi někdo, jako pětiletýmu dítěti, vysvětlit, CO JE TO ZA KUDLU V PRACHAŘOVÝCH ZÁDECH A KDO MU JI TAM VRAZIL? Pokud umím číst, Prachařovi hraní hrdliček se Sandevou nevadí, spíš naopak. To řekl umělci, co ten článek sesmolil. Redaktůrkovi to ovšem nebránilo, vymyslet bombastický nadpis, aby nalákal zvědavce, jako jsem já. Parádní žurnalistická práce! Bravo! Asi jako inzerovat řízek a servírovat nudle s mákem.
Marně vzpomínám, že bych na Primě kdy viděl seriál, kterej by nebyl totální SR.ač.ka. A protože se to dosud nestalo, je jistý, s pravděpodobností, blížící se limitně nekonečnu, že to bude další sr..ka "made in Prima", ovšem, jak jinak, s "oblíbenými herci". Prima je asi jediná, kdo má o "svých" hercích tuto představu. Ach jo...
Skutečnost, že si Prachař vzal zlatokopku Hanychovou, jednoznačně svědčí o jeho (potažmo Soukupově) IQ. Už Žilková ji udílela rady, aby chodila jen s prachatými chlapy. A vzít si ji? Myslím, že po tolika "vztazích", bych si o ni nepopřel ani kolo.
Konečně Prachař ulovil roli. Zatím těm úspěšnějším hercům to vyčítá, jako když měli uhodnout v pořadu Inkognito Patrika Dergela, tak mu vyčítal ocenění, pohledný kukuč a dokonce mu řekl, že měl v tom jeho Bohumíně odkud pochází zůstat.
Prima si kope další hrob. Zrovna tato dvojka, provařená stupidními seriály a hlavně bulvárem, má šanci jen právě u holubiček hltajících moderní verzi pavlače.