„Já si to vysvětlit nedovedu. Nechci, aby to znělo jako úplný klišé, ale my jsme prostě udělali, co bylo v našich silách,“ kroutí hlavou Zdeněk Pohlreich (67) nad neúspěchem primáckého pořadu Česko na grilu. Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Za mě je tento pán velmi nechutný.
Je sprostý, možná to má jen v popisu práce, nevím.
Kritizuje jídla, jako jednou v restauraci kritizoval majitele, že plněné porohy jsou hnus, protože jsou z Ruska, a co je z Ruska stojí za ,nebudu psát ani slovo co vyslovil.
A je zajímavé, že i on ty pirohy má na internetu. Jako jeho recept.
On asi chtěl vypadat hodně honosně a tak si pořídil takovej dlouhej kabát, možná, co to kecám, určitě koženej, je mu velkej, vypadá v něm jako hastroš na cestách, on to nevidí nebo proč mu to neřekne ta jeho obcovatelka s půlkou školy? On se vůbec obléká, jak šíbnutej! Kalhoty, rozkrok u kolen, vždyť je to už starej dědek, co straší malé děti?
On ten namyšlenec si myslí, že se na pořad Ano šéfe bude ještě někdo dívat? Měl by raději vařit v té své restauraci. Od vlády vyrazil 50 milionů na Michelin. Kdo do tak drahých restaurací bude chodit? Nic na talíři, prázdný žaludek a průvan v peněžence. Měli si to podnikatelé zaplatit ze svého!
Pane bože, to je ale doby-tek! Lidi nemají na jídlo a on, nena-žranec si kupuje blbosti a potom určo bude vykřikovat, že to je ocenění, které on dostal! To je neskutečnej pre-vít. chamtivej!
On nepochopil, že největší problém je on sám. Asi mírně nadprůměrný kuchař, ale určitě ne až tak geniální jak se chová. Poslouchat a dívat se na něho je jen pro otrlé.
Konečně!!!!!!!Vždyť co rádoby kuchař předvádí nestojí ani za komentář.Krcit rameny nepomůže,ať si vzpomene co v jednom článku řekl" v nejlepším přestat".Co bylo na tom slavném jeho pořadu,NIC.!O jeho osobě,vulgarismů a neschopnosti ani nemluvím.
MK; já jen nějak nechápu, kdy bylo to nejlepší, jak nejdřív vyhodil mladému kuchaříkovi mleté na karboše a potom to zase z koše vytáhl a dal to tomu kuchaříkovi, aby udělal karboše nebo něco jiného? Nebo, jak příjde z venku a bez umytí rukou začne nadzvedávat poklice, v cizí restauraci a začne se těma špinavejma pazourama v tom jídle hrabat? Nos si utírá zásadně do ruky, druhým vytýká, že mají něco umazaného! To je prase, starý a mrňavý k tomu, krom toho, jak šidí lidi! Tu pleš si také stále utírá, on má hlavu, aby
mu nepršelo do vnitř! Tak sláva, že to konečně dorazil, "své úspěchy, svým pořadem". Česko na grilu!!!! Čuně sprostý!
Všeho moc škodí a dalo by se rict: "Dost bolo Polreicha". Lidi se už nasadili jeho obhroubleho chování a už chtějí zřejmě něco normálního. Nebylo by lepší, kdyby se ten pán věnoval raději vaření z vlastní produkce?
Jednou vidět mi stačilo. Jenže pan Pohlreich jistě přispěchá s něčím novým . Bylo ho na obrazovce vela, tohle už lidi přestává bavit. Na TLC a Home Spektrum je mnoho zajímavějších pořadů, ne jen pořád dokola vaření.
sarka; vy jste sebeprznitel! Jak se vám může líbit starej dědek, sprostej, jak dlaždič, čuňák, o jídle jen kecá, co si doma nabifluje, vařit neumí a na to se můžete zeptat "jeho" zaměstnanců, když jim někdy uvaří, že to není k jídlu, a víte co, skočte si k němu na jeden umazaný talíř. za 800,-Kč! Nezapomeňte ho hlavně oslovovat šéfe, jinak u vás bude stát, tak dlouho, dokud to neřeknete! A kdo ho vlastně jmenoval tím šéfem, takového šizuňka nechutného? Někdo po láhvi Rumu?