Jen tak to nenechá! Felix Slováček (80) sice minulý týden uletěl před nenávistnými slovy starosty pražských Řeporyjí Pavla Novotného (43, ODS) na Maltu, ale odtud spřádá velký plán.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
No, tak Novotnýho nekomentuju, nestojí za tu ztrátu času...nicméně Kateřina Konečná a její koalice STAČILO!, kde kandidují do eurovoleb různí zajímaví inteligentní lidé jako např. právník Ondřej Dostál, odborník na zdravotní právo, je pro mě v současné době nejvolitelnější. Kanál na youtube" Aby bylo jasno" a tam pořad "Právní džungle s Ondřejem Dostálem" je fakt zajímavý a člověk se tam dozví užitečné informace. Vůbec celé "Aby bylo jasno", i youtube kanál "Kateřina Konečná", kde se dozvíte info, o kterých vám ČT a mainstream fakt nic neřekne nebo je zkresluje nebo i přímo lže.
Novotný se úplně vymkl kontrole, nemyslím že může zastávat funkci, kde zodpovídá za chod obce a občany.Je to občan podřadný, zjevně nemocný a pro funkci musí být psychicky vyrovnaný.
Další věc je to, co napsal o dceři Slováčka.V podstatě mu pohřbil dceru za živa.
A poslední věc, nemyslím si, že on by měl hodnotit 50 -léta, o kterých mluví a komunisti, o kterých by mohl mluvit byli , když mu bylo 10 let odsunuti Sametem a nahrazeni ODS šmirglem! Tomu pro změnu slouží on!
Kandidátka za KSČ se mi moc líbí a mluví mi z duše.Ovšem rozhodla jsem se pro Okamuru! Mám dost ukrajinských migrantů.Koukám na objednací lhůty našich specializovaných zdravot. pracovišť a jsme na půl roku mimo .Holt dávat dohromady cca 1 mil. různě zdevastovaných organismů zadarmo a tvrdě si nárokujících naši léčbu ortopedickou, interní, stomatologickou, infekční , dermatologickou, revmatologickou, ortopedickou, psychiatrickou ... jen proto, že u nich pro korupci práh ordinace ani nepřekročí mi vadí!!! Jsme přeplněni Ukrajinou. Můžeme poděkovat spolustraníkům tohoto debi-la z ODS.
Tak pokud vím, taj na Novotného je už podáno několik trestních oznámení a ani jedno ho do basy nedostalo. Tak snad už mu tohle zlomilo vaz. Má nad sebou ochranou ruku pětikoalice a prezidenta. Včera bylo pozdě. Buď to je nemocný člověk a nebo blázen, každopádně patří za mříže žábry svoje nemožný výroky a teď už to přehnal maximálně 😡
Pani Helena Trójska píšete že je Vám Aničky tak moc líto….Hm….Posloucháte se???Jak špína kterou hážete na její rodiče ji pomůže v uzdravení???Co vy ste zač?Novotný Vás platí za to nebo co?Protože tohle se pochopit nedá dámo!!!!!!!Můžete zveřejnit své jméno a fotku???????Pokuď ne tak ste jedna z mnohých placená za tohle🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Jste úsměvný a jen to poukazuje na to, jak vidíte černobíle... Já, že jsem placena Novotným? Nejste opravdu naivní a přihlouplý? Říká Vám něco osobní právo k vyjádření svého názoru? Pokud ano, tak čemu se divíte? A pokud ne, tak Vám to ráda vysvětlím. Napsala jsem, jak to vnímám a chápu já. Novotného se v žádném případě nezastávám. Rozumím mu, že nenávidí komunisty a Slováčkovu podporu komunistů okomentoval nepříliš lichotivě. Jeho dceru měl z toho vynechat. Ta za nic nemůže. Můj názor na její rodiče ji v uzdravení ani nepomůže a ani neublíží. Od pomoci jsou tu odborní lékaři a klid jí poskytnou především její blízcí.
Rodiče Aničky se hodně zasloužili o její nemoc
Novotný je prase a měl by ho už někdo trochu zprazit.nejvic mi je líto Aničky ,kterou probírají všude a hlavně si ji bere do huby primitiv Novotný
Helena Trojská se obrací v hrobě jak zneužívate její jméno…Pokuď máte alespoň základní vzdělání(bez urážky,neznám Vás,jako vy rodinu Slováčkovych,jen přez média)tak nechápu co s útokem od psychopata Novotného mají její rodiče…Novotný jasne vyjádřil svůj názor.Za to se bude zodpovídat protože tohle není jen běžná urážka od téhle špíny ale něco co zřejmně ani Váš mozek nepobere.Napsat o někom ze umírá,na to není omluva,ste tak omezená???Vám by to bylo příjemné?To jak fungují její rodiče nemá nic společné s tím že tenhle spratek zas zašel za hranici ale teď až moc, tak pokuď úřady nic neudelají tak se vždy najde cesta,volby hodně vecí zmnění….
Hmm, pokud umíte číst a máte alespoň průměrnou inteligenci, tak Vám musí "dojít" že se Novotného v žádném případě nezastávám. Napsala jsem přece, že se chová jako nevychovaný spratek a nevidí si do úst! Co jiného byste rád/a ještě na jeho adresu četl/a? Že za nedostatek diplomacie patří do kriminálu? To asi těžko! Nemoc je způsobena díky stresu, kterému byla Anna vystavována den co den, kdy v médiích vycházela svědectví o tom, jak se její rodiče chovají.
Aničky je mi lidsky velmi líto. Mladá žena by si neměla procházet tím, čím Anna prochází. Nikomu takové utrpení nepřeji bez ohledu na věk, původ a politické zaměření... Anna nemůže za své rodiče - sobce, exhibicionisty a samolibé ubožáky. Slováček s Patrasovou by si měli sáhnout hluboko do svého nevymáchaného svědomí a hledat znatelnou část viny ve svém trapném a bezohledném chování, kterého se za posledních x let dopouštěli a dcera tím trpěla a díky stresu onemocněla. Slováček je sice vynikající hudebník, ale bezpáteřní samolibý sukničkář, který se nestyděl před celým národem se tahat s podstatně mladší milenkou a to vše na úkor své alkoholické manželky a zahanbeným dětem. Patrasová je kapitola sama pro sebe. Nemá sebemenší úctu k sobě samé, je samolibá a myslí si celý život, že není "nad ní". Omyl, paní Patrasová! V mládí byla sice jedna z atraktivních českých hereček, ale s postupujícím věkem se pohlednost vytrácela a dnes je to katastrofa. Jiné ženy jejího věku vypadají zdaleka líp. K Novotnému napíšu následující: Ano, chová se jako nevychovaný spratek a nevidí si do úst, ale v podstatě má pravdu! Za co ho chce Slováček hnát k soudu? Za špatně volená slova a nedostatek diplomacie? Slováčku, sáhněte si do svého svědomí, jestli tedy vůbec nějaké máte!
P.Petra Novotná ještě detail.P.Petr Novotný není taky andílek,on sám si už dávno uvědomil jak selhal jako táta když v postkomunistickím Českém showbiznisu jel naplno,když nenatáčel tak brouzdal s Amforou a na syna moc času nemněl.Tady je výsledek.Za každým dítětem je třeba hledat rodiče.Pavel Novotný ovplývá absenci slušnosti,empatie atď.Rozséva kolem sebe už dlouhá léta agresi,zlobu a nenávist.Takhle zlý člověk nemá co dělat ve veřejné funkci a být placen z peněz daňových poplatníků…Svým spůsobem za to nemůže ale je dospělý,svéprávný a s tímhle mu pomůže jen psychiatrie…
Pani Novotná vyjádřil se někdy Slováček veřejne o Novotným že je hovado a pohřbil veřejne na netu příslušníka jeho rodiny???Ne takže ano,je lepší ale to není o tom.Je to o tom že Novotný léta vytvářel špínu kterou prodával bulváru a to je důvod proč se ho silní lidé bojí,na hodně lidí něco má a pořád to zneužívá,pořád se chová jak nedotknutelní a všechno mu prochází.Asi ste nepochopila pointu,není to o Slováčkovi ale o jeho dceři která se už po 2.pere z rakem a Novotný udělá tohle?Je to narušený psychopat který nemá klapku a hrá se na boha…Tohle je ten důvod p.Novotná!!!!!!!!!!!!!!!