Ve svém věku by měl s kamarády hrát fotbal, nebo nahánět holky. Ondra (17) je však mentálně na úrovni šestiletého dítěte. Aby mohl být mimo domov, potřebuje kyslíkový přístroj na baterie. Ten ale pojišťovna nehradí...Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Pomoci by mělo ministerstvo zdravotnictví i pojišťovny - mají peníze a poskytují zadarmo pomoc cizím lidem ( s chronickým onemocněním) a našim nemakačenkům, kteří do systému nedali ani korunu a na naše lidí kašlou !!!!
Kedysi,keď mi syna vytiahli spod 4-tého vagóna vlaku (nie,nechcel spáchať samovraždu,pri prechádzaní koľají v neskorých večerných hodinách zakopol tak,že ostal v bezvedomí ležať v koľajisku),mi mama po čase povedala,e by bolo bývalo lepšie,keby tam bol radšej zomrel.Že by som sa s tým nejako vyrovnala.Tak veľmi som sa na ňu nahnevala,ani som s ňou nehovorila.Po rokoch jeho veľkého trápenia a nášho s nim (mal 33 rokov,keď sa to stalo),som si to x-krát sama pomyslela.Bolo to ťaké veľmi ťažké a po 9-tich rokoch ho Pán Boh povolal.Dodnes mi je to ľúto,veľmi ľúto,denne som s ním v myšlienkach,pozerá na mňa z veľkej foto,ale uvedomujem si silne,že to bolo pre obe strany najlepšie riešenie.Prestal sa trápiť v bolestiach a my sa nemusíme pozerať na to jeho veľké utrpenie.Viem,mnohí ma asi za toto odsúdite,ale napísala som to tak,ako to bolo a je a ako to cítim.Chlapcovi prajem,veľmi prajem,aby sa mu stav zlepšil a mame veľa síl.Nik si nevie predstaviť,ako ťažko jej je...