Diskuse
PotřebujeteKorpus: 1 1⁄2 hrnku kešu ořechů 1 hrnek pražené pohanky 8 datlí medjool (vypeckovaných) 1⁄4 hrnku kešu másla 1 lžíce kokosového oleje 1⁄4 lžičky himalájské růžové soli Krém: 130 g (v suchém stavu) pistácií namočených ve vodě na 6 hodin 1 hrnek vychlazeného kokosového mléka z konzervy (použijte pouze hustou část z horní části konzervy) 3/4 hrnku rostlinného jogurtu (sójový, mandlový, kešu nebo kokos) 1⁄2 hrnku + 2 lžíce javorového sirupu 1⁄4 hrnku kakaového másla 2 lžíce ISWARI BIO Matcha prášku 1⁄2 lžičky vanilkové pasty (lusk) Na ozdobu: 2-3 nakrájená čerstvá kiwi Nasekané pistácie Čerstvé lístky máty
Zpět na článek