Začínaly podobně, dělil je pouhý den od narození a byly tak trochu jako jin a jang. Ve společnosti se podporovaly, mimo záři reflektorů však jedna nenáviděla tu druhou. Proč zpěvačka Iveta Bartošová (†48) svého času nemohla vystát svou kolegyni Lucii Bílou (58)?Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Bílá ráda dávala dárky, a sama šťastná a úspěšná, neměla žádný důvod Ivetu poškozovat. Tohle znamená jen, že Iveta nebyla psychicky v pořádku už v roce, kdy se jí narodil Artur, a měla být vlastně nejšťastnější. Ony tedy i ty věci předtím, jako únos Třískou, sebevražda a tak, to signalizovaly. Vlastně to do sebe zapadá. Dítě strašně chtěla, ale nevydržela s ním doma ani půl roku, a musela naskočit do Drákuly. A tam to byly pověstné chlast.čky. Nebyla skoro doma. Že se Štaidlovi nelíbilo, že porušila dohodu, je pochopitelné. Spory, a skončilo to jejím nočním útěkem.
Nešťastná nemocná duše.
Osobně si myslím ,ze voodoo panenky a podobné amuletx dovedou napáchat mnoho skodykd,z Vám někdo chce ublížit tak se to podaří,já sama jsem podobné věci zažila na vlastní kůži a poté co jsem předměty na které jsem měla podezření vyhodila začalo se mi dařit všechno lépe.