Situace okolo princezny Kate (42), po které se po plánované, avšak blíže nespecifikované operaci břicha slehla zem, se nelepší. Naopak! Nedůvěra v informace, které směrem k veřejnosti vysílá palác, sílí. Olej do ohně navíc přilil nedávný post na sociálních sítích vévodkyně - padla totiž i slova o rozvodu. Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Dianthovi tentokrát s obrovským mínusem. Na úpravě rodinné fotky vůbec nic není a není to ani ostuda,je to běžné.No a úprava není retuš,Kate není nijak vyžehlená,ta úprava spočívá v tom že se pohne rukou nebo vlásky aby to lépe vypadalo po "architektonické" stránce. No a pro paní Novou- proboha jak můžete žrát takové nesmysly jako je rozvod páru který nemá žádný problém a už vůbec tajný rozvod ? Vypadá to jak když bulvár zkouší jak velké blbý může se čtenářů udělat a vždy z toho vyjde že nekonečné. Palác mlží a lidí mu nevěří -palác naprosto nemlží a ti lidé jsou tupí jak venkovní úhel.
Na úpravě rodinné fotky není nic ostudného a Alžbětu do toho netahejte.Samozřejmě že i řada fotek Alžběty je upravených což s r vždy jen odbylo prohlášením co a kde je upraveno a nikdo z toho nic nedělal protože neexistoval plán jak začít nesmyslně tvrdit že zmizela nebo že je dávno mrtvá.Stejně tak je známé že i vánoční fotky Williama a Kate s rodinou pořízené profesionálními fotografy jsou upravované.Mají vypadat co nejlíp.
Zpráva o údajném rozvodu Kate a Williama mě opravdu šokovala. I když jde zatím jen o spekulace bulvárních médií. Pokud by to ale byla pravda, byla by to velká rána pro britskou monarchii. Na druhou stranu, i členové královské rodiny jsou jenom lidé a mají právo na osobní štěstí. Já jsem se taky nedávno rozvedla, jelikož manžel mi byl nevěrný. Proto jsem si najala advokátní kancelář tady https://www.cikr.cz/, kde mi pomohli s celým rozvodem.
Je divné, že Catherine nemá na ruce snubní prsten, když pózuje na rodinnou fotografii. Zásnubní, to chápu, že ho nenosí. Kdo by také takovou zděděnou, obrovskou příšernost, nosil. Ale snubní prsten je něco jiného.
Každopádně je ostuda, když je fotografie upravená. Catherine je tak vyžehlená, že si téměř není podobná.
K něčemu takovému by se královna Alžběta nikdy nesnížila.
Každý idiot schopný chrlit takové "obavy" patří do svěrací kazajky.Vyblbnutý takovými plátky jako je Aha potit nápady o rozvodu a držet se kravin o špatném zdravotním stavu a komplikacích může jen někdo s IQ šumící trávy.Proč by jako královská rodina neoznámila kdyby se její stav zhoršil?Fakt si ta tlupa bezmozků myslí že v kómatu by byla DOMA??Proč mají "obavy" že má na fotce upravený RUKÁV?Jaké hrozné komplikace způsobuje rukáv že těm tupcům nevadí že ji tedy konečně vidí což tak moc chtěli a dál melou ty nesmysly?