Desítky let byla pro principála Bolka Polívku (74) budova na Jakubském náměstí druhým domovem. Teď musel zabalit kufry. Budova je ve špatném technickém stavu a další působení herce i celé jeho "posádky" mezi jejími zdmi bylo zakázáno. Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Proboha, proč tolik hloupých a zlých " lidí"? Co vám komu udělal? Na rozdíl od vás, on nikdy nebyl ani hloupý , zlý nebo přízemní, je to úžasný herec a mim a brněnská legenda.
Bolek je sice legenda,ale co naplat účty a opravy se musejí platit.Podobně dopadl před léty se svým statkem.Je to prostě bohém a těm prostě prachy na ruku nesmíš dát.Musejí si zajistit zodpovednýho šafáře (conzillierri) Italská mafie už to má za století vodskoušený.Měl by jít k taliánům na vandr a něco se přiučit.😉🖐️🖐️🖐️
Chudák musí mazat pryč, budova je ve špatném stavu, nesvítí se tam, asi se neplatilo .proč nedal do opravy peníze? Aha, on to chtěl provozovat zadarmo, myslel si zřejmě že já jsem umělec , klaňte se mi . Už to není jako ve filmu- host vyhazuje vrchního ale vrchní vyhazuje hosta! Proč? Neplatil?