Marek Ztracený (38) patří bezpochyby mezi naše nejlepší zpěváky, který před vyprodaným Edenem ukázal, že dokáže přinést i show světového měřítka. Jenže má to jeden háček. V kuloárech se proslýchá, že si za své vystoupení od té doby nechává vyplácet trojnásobek původní ceny. Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Za mého mládí, zpěváci zpívali, dneska recitují, hodně špatně, písničky o ničem a jsou oblíbený a namyšlený, sakra na co? Ztracený by se měl ztratit, je to děs a hrůza! Jak mohl tenhle samolibej exot vyhrát, kdo na něho chodí, to je nad moje chápání!
Překvapuje mě, že se vyjadřují ti, co ho nemusí....lidi ho poslouchají, tak asi se jim jeho písničky líbí. Já si vybírám písničky, ne zpěváka a Markovy písničky se mi líbí....hlavně texty....a je to jeho práce, nikoho za zády nemá, kdo by ho postrkoval....
Česká popová scéna je dávno na mizerné úrovni. Už nevznikají chytlavé hity, tak, jak tomu bylo dříve. A co vůbec nechápu, že Ztracený vyhrál 2x Slavíka , vždyť on nezpívá, spíše hlučí a odříkává tu písničku. I když je nyní o hvězdné zpěváky nouze, určitě tu máme několik lepších zpěváků, než je on. Je to bohužel naprostá devastace popové muziky a středního proudu.
Když se vrátím o několik desítek zpět, měli jsme v opravdu dobré zpěváky a pěkné písničky a to ve stejném časovém horizontu a to např. Karel Gott, Waldemar Matuška, Václav Neckář, Petr Spálený, Viktor Sodoma, Petr Novák, Pavel Novák, Jiří Schelinger, Jiří Korn, Pavel Bobek atd.
Nechápu,že tohle může být Český slavík.🙄 To se nedivím, že mu sláva stoupla do hlavy. Škoda,že tuto anketu nevyhrál někdo,kdo umí opravdu zpívat.Je to fakt ostuda po Karlu Gottovi,nesahá mu ani po kotníky.
Pokud z takové sériové osoby udělá národ hvězdu, je to k smíchu ! Nikdo tyto rádoby hvězdičky nezná dále, než končí hranice Česka a na tzv. slávu nepotřebují ani hlasový fond, kvalitní texty, natož se umístit v zahraničních řebříčcích. Toho komunistického Káju znal alespoň východní blok, 🤣 ale tito pěvci si neškrtnou ani tam...🤣 To evidentně vypovídá o kulturním povědomí a náročnosti českého posluchače.
Mimochodem, ten samý případ je nějakého Kluse, kdy někdy před třemi lety bojoval proti uhlíkové stopě v SUV s dieslovým motorem, jeho free a happy rodinka vykoupila na benzince mekáč a za vystoupení na festivalu si účtoval bezmála půl milionu...🤣🤣🤣
Já se musím přiznat že 2 velky hvězdy nemusím
Ztracenýho a Kluse...ani 1dle mne nemá nato aby se za hvězdy považovali... jasně oba slavíci....ale když to srovnám podle mne za skutečně pana zpěváka a nedoceněného byl to Petr Muk
Pro mě je nepochopitelné, že je vůbec populární.Místo zpěvu recituje, žádný hlasový rozsah nemá a písničky , které mají všeho všudy 5 vět opakující se stále dokola.To fakt nemusím poslouchat a vůbec si nedovedu představit na toto tancovat.😱
Ztracený je ubožák, neumí zpívat, šišle a jeho písně spíš recitace,hraje si na světového umělce,ale nemá na to.... něco jako Burešová...no v Česku je vše možné 😂😂😂
To jsme na tom hodně zle, když takovej vykuk, který zpívat neumí, neumí to ani přednést, jako básničku, ten text, je náš nejlepší zpěvák a prý je lepší, než K.Gott! No to je hnus, takhle se chovat! Ztracený, zalez, a ani nemukej, ubožáku!!!