Na čtvrteční inauguraci na Pražský hrad přišli ruku v ruce, stejně tak spolu vstoupili i do katedrály sv. Víta. A když se zrovna nedrželi za ruce, Petra Pavla (61) a jeho choť Evu (58) provázely nenápadné, leč významné doteky. Co na řeč těla prezidentského páru říká expertka na neverbální komunikaci Eliška Landovská?Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Na mě to působí dojmem, že se mají opravdu rádi a jeden pro druhého jsou oporou. Viděli jste Klause nebo Zemana, že by drželi manželku za ruku, usmívali se na sebe ap.?
Hm a co když se za ruce p.Zeman a p.Klaus se svými ženami drželi za ruce v jinou dobu a ti šmírující fotografové to NESTIHLI VYFOTIT ,protože dostali "domácí úkol" pomlouvat je.
Pochvala,že stojí zpříma. Musel stát v pozoru celý,život ,jinak to neumí. Já nevím,já mu nevěřím. Připadá mi to všechno strojený,naučený nazpamět' a zbytečně monstrozní. A vrchol všecho ti herci v oknech ,jak se tam strídali ,jak na orloji Zklamání
Same kecy.stacilo jim dat par pokynu od techto odborniku na rec tela a maji to v kapse.ze se maji radi je chvalyhodne,ale kecy ve stylu uces jako lady Diana!Pavel mel ruku na srdci-no Americky zvyk.mel se jeste krizivat a jit k prijimani..novinari fakt udelaji z h....a kouli