„Není moc běžné, aby se lidé rozváděli po 30 letech soužití, navíc téměř na prahu důchodu,“ překvapil rozchod Trojanových i psychologa Jeronýma Klimeše, který na webu ŽivotvČesku.cz dodal, že dvě třetiny rozvodů u nás navrhují ženy. A stejně tomu má údajně být i v případě známého páru. Nespokojenost přitom herečka dávala na vědomost již dlouho před tím. Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
No pan Trojan s ní vydržel i s jejími depkami,zlatej člověk ! A ona nakonec má tak hloupé výhrady k němu,to je všude po více letech.No je z rodu Pollertových, tak co víc k tomu říci
Já pokud pamatuji, tak se kdysi psalo, že ty 4 děti měla právě proto aby jí to pomáhalo proti depresím. Snad že v těhotenství a při starání se o malé děti ji deprese opouštěly.
To co paní Trojanová píše jsou zástupné problémy, tak bude něco jiného. Nerada to říkám, ale i on asi měl s její nemocnou duší strpení. No nevím, na stará kolena se rozvádět....myslím, že to oba bude mrzet. Nevím, co čeká od chlapů, že budou uklízet....to je ještě naivita k tomu, možná, že je k tomu nevychovala....smutné pro oba rozvoj je krajní řešení, když je tam alkoholismus, nebo nějaké ubližování fyzické či psychické...
No,možná je složité žít s" tajrlíkem,"ale ani s duševně nemocným člověkem to není žádný med.....Nikdy jsem nečetla,že by p.Trojan manželku veřejně dehonestoval.Mohla si to odpustit.Avšak nežili jsme jejich životy,nesuďme.
Pan herec Ivan T. to teď od manželky schytal podobně, jako osobní komorník od krále z pohádky - „Byl jednou jeden král“. Nyní jí může odkázat, co rozčílený komorník králi – „Já jsem tajtrlík ? Za prvé nevím, co to je a za druhé mě to uráží ! Jdu pryč.“ .. A že to uráží, asi jemné paní Kláře nevadí, když na něj veřejně přišila tuto nálepku i spolu s dalšími.. Tyto věci si přece mohla vyřešit s ním v soukromí a nepřetřásat v bulváru. Psychické problémy nejsou omluvou pro veřejné házení špíny na manžela. Možná i on měl v manželství depku nebo jiné problémy, jen s tím byl zticha, na rozdíl od ní. A právě nepořádek byl pak toho důsledkem. Když člověk není v pohodě doma a nemluví o tom, může se to projevit různě – třeba i potížemi s udržením pořádku..
Plně chápu Kláru, určitě to neměla lehký, Ivana známe pouze z tv, ale v soukromí? Ač nejsem feminista( mj.rozvod po 22 letech),tak asi se jí nedivím, že to ukončila. A Ivan je pro mě herecká Top! Ale... život
Trojanová je trapka, o které by nikdo nic nevěděl kdyby nebyla vdaná za Ivana! Ty její migrény a psychické problémy, kdy nebyla schopná se ani postarat o děti.....já to pamatuji. Bylo to ve všech novinách ......
Do vztahu a soukromí druhých nikdo z nás nevidí. Ale mít doma 5 chlapů asi nebude procházka růžovou zahradou. A mít psych.problémy může potkat kohokoli z nás.
Trojanová rozhodně trapka není, to jste akorát vy! Byla to dobrá herečka, ale kariéry se vzdala, když začalo přibývat dětí, aby se jim mohla plně věnovat ... takže všechna čest A že vy jste o ní nevěděla, to je vaše hloupost Vystudovala Damu, natočila spoustu filmů, inscenací, hrála ve více divadlech včetně Národního divadla, atd. Ona neměla migrény, jako mají rozmazlené paničky, ale měla vážné psychické problémy, které mohou postihnout opravdu každého. Vy máte bohužel ale problém blbosti a ten léčit opravdu nejde. Takže miroslavo13... pí.Trojanová je známá dost, ale vy vůbec
Klára Pollertová byla krásná a talentovaná už jako dítě. Stáhla se z veřejného života hlavně kvůli dětem. Vám bych to přála, starat s o děti a bojovat s psychickými problémy. Vy asi nebudete neostřejší tužka v penále - cituji: "Já to pamatuji. Bylo to ve všech novinách..." konec citátu.