Hurikán Dalibor Janda (69) zavzpomínal na dobu, kdy sesadil ze slavičího trůnu Karla Gotta (†80). Ač s kapelou vítězství oslavil, reakce slavného kolegy ho velmi mrzela.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Pan Janda měl pěkné písničky, slavík nebyl o hlase, ale popularitě. Nikdy jsem nezaznamenal, že by slavíci dělali koncerty. A i kdyby, tak Karel Gott byl (a někdy ani na vyhlášení nebyl), druhý den už měl vystoupení někde jinde. Tak ať nekecá.
To už tady bylo!
Jo a je pravda, že Gott měl dojem, že má předplaceno na pořád.Si pamatuji, jak vyšnořila Gottová sebe a své dcery do slavíkovských šatů, byly dávno ušité před vyhlášením .Gott byl často uražený ješita.Nikdy, nikdy jsem slizkého Gotta neměla ráda a nic na tom měnit nebudu.A navíc jako žena si neumím představit, že by na mě sáhnul Dalibor Janda měla famózní start. To mu tady neupírejte.
Nepamatuji si, že by vítězové ankety slavík, pak jezdili na nějaké společné koncerty. To už má Janda nějakou stařeckou demenci.
A jinak, Gott už není a Janda v letošní anketě nebyl ani v nominaci, tak co žvaní.
AHA,zase trapně připomíná že nejen nemá chytré redaktory,ale nemá ani redaktory.Co bulvární redakce mají,to je snůška hlupáků co neznají pravopis a gramatiku.A pokud se nepletu,v médiích má být spisovná a pravopisná i SPRÁVNÁ Čeština.