Během posledního dílu Všechnopárty řešil moderátor s Jaroslavem Svěceným (61) astronomické částky za housle a jejich následné zabezpečení v bankovních trezorech. Přitom Karel Šíp (76) zaslechl poznámku jedné z divaček, kterou si s humorem svým vlastním vyložil jako urážku své osoby.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Pro mě je Karel šíp klenot českého humoru. Měli bychom si vážit každého nového dílu Všechnopárty. Vůbec nechápu tu zášť a neustálou kritiku některých diváků na jeho osobu. Pořád se omílá jeho nedoslýchavost, mladá manželka a to neustálé porovnávání s panem Janem Krausem, je až zarážející. To není přeci žádná soutěž. Já nejsem odpůrce ani pana Krause, ale ve věku 76 let si možná ani nevzpomene, že kdysi nějakou show dělal. Na závěr chci doporučit všem kritikům pana Šípa, nějakou tu německou komedii. To bude humor podle vašeho gusta. S pozdravem, všem fanouškům Karla Šípa, Jirka
Koukám na Krause / ale jen ze záznamů, na pravidelné koukání TV já nemám.Akční lidi prostě sezením u TV trpí, takže se netrápím, ale pro přehled, abych věděla se kouknout na 5 min na lecos musím.emám už ráda takové sousedské klábosení, jako je u Šípa a u Krause si vyberu tak 2-3 pořady z 20. Šípovi se nemůže upřít, že tady v Česku udělal kus dobrý práce.enže někdy už je taky lehce lascivní a to Kraus nikdy.
Nebudu na koukat, ale jestli asociačně navedl směrem co ruský-to zákonitě dobytkový, dobytek -Putin, pak mě děsí, že tohle všechno je dovoleno a říct ukrajinský - ... Zelensky ... td td td se doplnit nesmí !
Je to stále slabší,jako by existovali herci i zpěváci pár kousků stále dokola! Starý hluchý Šíp,trapný Kraus, Hanička,Helenka ,Dáda ,huhnavy Janda, socikovy J.Dvorak a jeho otrepane veselé prihody
antonuis.j ... naprosto s vámi souhlasím. Teď jsem se schválně znova na ten moment dívala (na internetu, v archivu ČT) a bylo to naprosto jinak. Jak to ti pitomí Aháci vždy překroutí, to je fakt děs a běs!! P.Šíp je stále jednička a ještě dlouho bude. Všechnopárty je úsměvný a laskavý pořad a ten kdo nerozumí legraci, tak ať se nekouká.
Pan Šíp je stále dobrý, pokud nerozumíte humoru, vaše škoda. Tak koukejte raději na Krause, to je namyšlený, arogantní blb obecný. Nenechává hosty domluvit, skáče do řeči a vede rozhovory jiným směrem, takže jsou pak v rozpacích, PROČ je tam vůbec pozval? Stále se snaží říkat něco "vtipného", ale bohužel se tomu většinou směje sám. Je to až trapné, jak vycení ty jeho šílené klapačky a řehtá se jak blázen
že si už nedá pokoj! Je totálne trápny, program úplne stratil glanc.Ešteže tam nedrieme, ako Lasica.Nemiestne skáče hosťom do reči. Prestali sme pozerať...
janakveton; A co si potom ty? Korunovanej? Nelíbí se ti to, no tak na to nekoukej! To tě nenapadlo? Šíp byl a je stále dobrý, ty se dívej na Jablonského, ten každého pouráží a zesměšňuje, to bude asi tvá parketa!