„Mě to neponížilo, duševní buranství mě nemůže ponížit," prohlásila o nemístném fórku Vojty Kotka (34) známá moderátorka. Saskii Burešové (75) jen vadí, že si z ní utahují lidé, kteří nejsou jejími vrstevníky a navíc ji vůbec neznají. Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
FACE TO FACE na TV Stream ... poslechněte si tu ukřivděnou dámu a pak si přečtěte pod tím pořadem diskuzi, která se nese v tomto duchu .. a mají pravdu!!!!!!!
Viz jeden z mnoha příspěvků:
"V zásadě velmi nepříjemný projev.. Má zajisté právo na to cítit se uraženě a naštvaně, řekla bych, že v této kauze selhalo více lidí najednou a iluze o nějaké úrovni daného pořadu si nedělám. Nicméně řeč těla, energie, gesta a určitá uštěpačnost a arogance, která z paní Burešové přímo tryská mě překvapila. V žádném případě není nad věcí jak se snaží v rozhovoru demonstrovat a tyto dojmy z ní to tak ještě umocňuje. Stačilo přeci říct, že jí to urazilo (dalo by se to i pochopit), ale že jde dál a věří, že se tomu jednou zasměje"
Ubožák! Být minutu "vtipný" na úkor druhého.. Jak by asi reagoval kdyby se takto někdo vyjádřil o jeho matce? Jestli je může takto ponížit ženu, tak přemýšlím co vsechno je schopný udělat pro svou popularitu.