Jen včera dosedla na letišti v Ruzyni, rozklepaly se Petře Černocké (67) kolena. Zjistila, že v Egyptě, odkud se právě s dcerou a vnučkou vrátily, zemřelo přes 30 policistů při přestřelce s radikálními muslimy. „Je to hrůza,“ řekla zpěvačka zděšeně.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
V Egyptě jsem byla cca před 8 lety a to jedině z důvodu potápění, v životě by mě tam už nikdo nedostal. Hotel sice luxusní, ale ta pokrytecká svoloč, ti zaměstnanci mi lezli na nervy. Byl zrovna ramadán a alkohol pili jak o život celý den, mezi tím se chodili modlit. Hnus
To by mě zajímalo, kam bude jezdit.
Evropa, zejména ta politicky západní je obsazena teroristy už dávno a dávno oproti minulosti nabyli na síle.Afrika zápasí sama se sebou , v Jižní Americe je klid leda tak v pralese, ale bezpečný to není , Severní Amerika-USA je přelidněná a Kanada není nic, než něčí provincie, na Aljašce je zima a eskymáci smrdí, Austrálie je samý jedovatý plaz + migrant dealer z Konga a Antarktida kromě tučňáků nic nenabízí.
Zbývá ještě Severní Korea. Nebo sedět doma . .
v prve rade lakomost, obleka se v sekaci a jezdi i na takove dovolene.tupana co by si nechala odstrelit tu prazdnou hlavu za par korun.Hlas sktrehotavy,neprijemna hlasatelka jakehosi poradu hopsasa tralala No a zpev 1 pisen z filmu drzi tuhle tetku nad vodou cely zivot