Škatulata hejbejte se! Už na podzim rozvíří vody kamenické nemocnice řada nových postav. Jednou z prvních, která se v Ordinaci v růžové zahradě 2 objevila už včera – v posledním díle před letní pauzou, je Michaela Badinková (37). Jak ovlivní životy ostatních hrdinů? Kdo další se v seriálu objeví a kdo končí?Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Jenom malá technicka 😎 pisatelce z Havířova, nevím proč máte za to, že se na to dívají důchodci, já myslím, že záleží na intelektu, jsem v důchodu a opravdu se na to ani na jiné seriály nedívám a ani žádná z mých kamarádek důchodkyň.K do se na to dívá netuším, asi nuda.
jak se někdo může dívat na takovou sr.c.u. Já slyším znělku a okamžitě přepínam.Takova traparna.A nejlepší pro mě je ,když se dozvím jak tato stupidita bude pokračovat dal v telev.novinach.Koho to zajímá!
Nejlepším scénářem pro tento trapný seriál by bylo jeho okamžité ukončení.Seriál ,kde kámen souloží s cihlou a naopak,zkresluje skutečnost o zdravotnicví,vrhá nepěkné světlo na lékaře a další personál si nezaslouží být na obrazovkách.Tvůrci by měli jít alespoň na měsíc makat do špitálu,aby poznali za ty prachy ,co to obnáší!