„V Golden Kids vztahy nejsou žádné, ale s Vaškem se vídáme a občas si telefonujeme," popsala Helena Vondráčková současné poměry mezi parťáky z Golden Kids. A přitom tohle trio mohlo těšit své fandy dál!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Marty matku jsem viděl kdysi v krámku Supraphon v Celetné,a byla to ohromná ženská,mám z doby Spartakiády 1975 podepsanou fotku a dopis.Po návratu na pódia jsem Martu nejednou viděl a slyšel a byla velmi fajn.Ta událost s koncem Golden Kids mě velmi mrzí,ale nemůžu nijak "hlasovat" protože jsem do toho neviděl.
Martě nešlo nikdy o peníze! To těm druhým, kteří se na ní chtěli přiživovat, když si ji národ po nucené pauze žádal! Ona nikdy nikomu nemusela nic závidět. Martu miluje celý národ a tak to i navždy "zvostane"!
A o co tedy v té kauze s GK šlo? O nezodpovědnost? Lenost? Bezohlednost? Nebo to byl pocit, že je nedotknutelná? O co tedy šlo, že podrazila nejen agenturu, ale i kamarádku a přestala reagovat?
Rádi se to dozvíme.
Nechápu, proč se to vytahuje po tolika letech. Není to deset let, ale sedmnáct, psal se rok 2008. Marta je slušný, přející člověk, nikomu nic nezávidí. Žije si poklidným životem důchodkyně a má dceru, která jí pomáhá a mají mezi sebou krásný vztah. A to je nejvíc, každý to tak nemá. Marta je šťastný člověk, myslí víc na druhé než na sebe, snaží se pomáhat, kde je to potřeba.
Bylo to tak, že Kubišová, které věřili a ústně si plácli chtěla nakonec víc peněz.Že Kubišová byla kdysi Chartistka neznamená, že je to slušná a čestná osoba.
Aby toho nebylo tehdy málo, rozjeté věci, od kterých dala ruce pak pryč se musely zaplat a to nechala suše a sprostě na Vonrdáčkové a Michalovi a pak lhala.
Myslím, že Vondráčkové závidí kariéru i rodinný, manželský život, když ona má jen psa .Od Chartisty a vězně Václava Havla brala " trafiky " prachy, od Petra Pavla , svého normalizačního nepřítele bere metály.
Co s takovou ?!
Kecá! Tehdy na ní chtěl její vyčůrany manžel, aby Kubišová podepsala smlouvu s jejich agenturou na 20 let! Což byl nesmysl, v jejim věku. To by musela zpívat ještě po 90 letech, pokud se dožije.
Kecáte VY. Nic takového, že by Kubišová měla být zavázána s vystupovat s HV 20 let, Michal nechtěl. Navíc smlouva mezi nimi byla od začátku ústní, a písemnou ani nevyžadovala. Takže takový dodatečně vymyšlený argument je jasná výmluva. Faleš.
I Vondráčková právě s ohledem na jejich věk tento nesmysl popřela.
On to taky byl už několikátý “důvod”, který Kubišová nebo její management pustili mezi lidi. Z toho je naprosto jasné, že to byly výmluvy. Zkrátka se Kubišové přestalo chtít, a nedomýšlela dopady. A u soudu pak lhala.
A priory sympatie nebo nesympatie, nebo dokonce podpora Havla, by v obchodních záležitostech neměly hrát roli. Bohužel hrály. A odnesla to s plnou parádou Vondráčková.
Přitom je možné, že Kubišové už dodatečně taky ledacos došlo. I na svého rádce a kamaráda Heina, který se v tom angažoval, změnila názor. Ale už nikdy to nepřizná.