Její koncert minulou neděli byl bezpochyby top událostí roku, Marie Rottrová (83) zpívala před vyprodanou O2 arénou a lidé, kteří tam byli, se shodli, že lepší show roky neviděli. Lady Soul předvedla, že je v nebývalé kondici, pořád skvělá. Proč bychom ji tedy nevyhlásili osobností roku…Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
ANO, ŠIŠLE A HODNĚ. UMĚLÉ ZUBY JÍ VŮBEC NESEDÍ. a JINAK: CO JEJÍ KAMOŠ DRAHOŠ ? ZA KTERÉHO TAK KOPALA V PREZIDENTSKÝCH VOLBÁCH společně s prodejným dejdarem a pavlem Novotným ? Prodejnám to děva. Lépe by udělala, kdyby už chodila jrn do toho kostela.
Marie Rottrová zpívala pěkně, byla mi sympatická do doby, než obcházela s manželkou stahovače králíků -Drahoše před prezidenskými volbami domovy důchodců a přemlouvala k volbě. A to, že převzala vyznamenání od profláklého komunisty už mi není sympatická vůbec.
Nemám Rottrovou ráda a nikdy jsem neměla a to ani její písně, kdy označiz ji za výhradně soulovou zpěvačku je nesmysl.Poté co si nechala upravit chrup špatně vyslovuje a ani to se mi nelíbí.
Žasnu, jak ti věřící chodí do kostela, aby z nich někdo sejmul tíhu svědomí atd-Vyjdou a mohou znova.Nevěřící se s tím musí poprat.