Soutěž StarDance už je za polovinou a s blížícím se finále je na taneční páry vyvíjen čím dál tím větší tlak. Uznala to nejen herečka Lucie Vondráčková (44), ale i herec Oskar Hes (25).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Já snad začnu věřit, že je Vondrajda nejlepší! Chodidla jí bolí, kolena, ty se jí až podlamují, záda taky, když je takovej lazar, proč jde soutěžit? Všude se jen vnucuje, je naprosto prkená, žádný rytmus v sobě nemá, žádnou ladnost, je to takové, za každou cenu! Možná si to vydupe!
Vondráčková to chce za každou cenu vyhrát, tak pro to udělá vše. Už se bojím otevřít dveře, když někdo zvoní, aby tam nestála Vondráčková. Je mi čím dál tím víc protivná, tato umělkyně.. čeho vlastně? Zpěv, ti je kníkání nebo prřezpívávání cizích písniček, které akorát zkazí, hraní taky nic moc a tanec teda, to jsem čekala , že ukáže něco víc. Ona prohrávat neumí. Umí se ale dobře přetvařovat, jak to bere s nadhledem 😀
Znáte to pořekadlo....sedět jedním zadkem na deseti židlích.?Všude se cpe,a ten začátek jak ji Drexlel peskovala že jí to nejde,tak to bylo šmé,aby potom dostávala desítky.. a mohla vyhrát...trapný,.všechno se jede podle daného scénáře...
Když tancuje s pokrčenýma nohama, jakoby se jí chtělo na záchod, tak to omluví, že se " zasnila. " Z toho musela být porota celá odvázaná . Dyť tam je, aby podala sportovní výkon .To snad zná, měla muže sportovce.To je jakoby se její Plekanec zarazil u mantinelu, čuměl a pak řekl, zasnil jsem se a díky němu padl gól do vlastní branky. .Lucinka pokrčenýma nohama v " zasnění se " snížila body i svému parťákovi.
No a teď zase , když ji bolí záda, tak za to může pro změnu díivadlo .
No hlavně, že se o ní v divadlech perou , že si tam až namohla , jak furt hraje, záda .
To Helena, její teta ta by to v tom věku střihla a bez keců a výborně.-
Lůca má pořád na něco výmluvy, takoví lidé jsou únavní, neumí přijmout , že něco neumí.
Tak co to bude příště, Lucinko ?
Tak bolesti zad, nohou ap. může mít i hodně mladý člověk. A pokud nevíte co vše to někdy obnáší, tak lepší držet pusu. Jinak nechápu potřebu ji pořád porovnávat s tetkou. Stejně tak nerozumím proč by musela být v tom či onom nejlepší. Nejlepší je vždy jen 1. A pak jsou ti ostatní- lepší, horší, průměrní či podprůměrní. Je to stejné jako říct-proč běží,háží,skáčí, střílí ap. ostatní, když vítěz je jen 1 a u některých je jasný, že budou sotva v druhé polovině soutěžících.
Bella v čem vy jste mimořádná a nejlepší, když máte potřebu kritizovat.
Bello, když tak všechno víte, hlavně o té Vondráčkové, nevíte taky jestli existují nějaké léky, které by vám pomohly? Protože vy na tu "Vondráčkovou" asi zajdete Jak se někde objeví její jméno, tak to je jako červený hadr na býka No, vy ale býk nejste, ale k.ráva ano a dost veliká
Pardóón on je Hes.Je zajímavý ,že když byl před pár dny medailon o Karlu Svobodovi,tak tam starej Hes mluvil a byl napsanej Hess.Tak jak to je správně ?
Tak tam neměl lézt, vždyť je to zábava, ty mladí neumí nic jiného než žít ve stresu kvůli blbostem. Svět se nezboří, nikdo neumře, když se jim tanec nepovede, božínku, to je slaboch.!!!!