Devětasedmdesátiletý Karel Šíp svou Všechnopárty baví diváky už pěknou řádku let. Oblíbený projekt má ovšem i nepsaná pravidla. Existuje třeba sorta lidí, kteří mají v pořadu stopku a na druhé straně zase osobnosti, které naopak účast odmítají!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Nechápem,kto to ešte môže pozerať a Šíp nemá toľko sebareflexie, žeby skončil.Nie a nie si priznať,že už na to nemá.Podľa mňa je trápny.Čas nezastaví nik,roy robia svoje...
Až som sa hanbila za tú ženskú .tak ma to rozladilo, že som to vypla, Šípa pozerám dlhé roky,ale to, že som to vypla sa stalo prvý raz. Škoda, že pozýva takéto " herečky".
Tak primitivní hérečku jsem už dlouho neslyšel . Její přehled o politické situaci, ať v Česku,či na Slovensku sahá tak metr od jejich maringotky.Až mí bylo toho Šípa líto.Šlápnul vedle.
Taky jsem viděla ten díl s ukecanou Slovenou a otrávila mně tak,že jsem to přepla.Hrůza,mlela,mlela kraviny. Jinak bych už vyměnila moderátora.Je trapnej,zapomíná,málo slyší,skáče do řeči,směje se svým blábolům a okřikuje lidi.