Pokrmy z hub jsou lahůdka, ale musí se umět připravit. Jaká pravidla dodržovat, aby smaženice či hříbková omáčka byly kulinářským vrcholem hostiny, a ne malérem, který v nejhorším případě musí řešit lékař?Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Nedávno jsem byla na houbaření s rodinou a přinesli sme si domů spoustu krásných hříbků. Když jsem je nasbírala, jsem přemýšlela, jak je co nejlépe využít. V článku píšete, jak je důležité houby správně uchovávat, a to je pro mě klíčové. Ráda bych zkusila připravit houbový pokrm, napadlo mě, že by se houby skvěle hodily k mému oblíbenému kuřecímu masu. Kombinace kuřecího masa s houbami, myslíte že by to mohlo fungovat? Teď jsem zrovna našla na https://www.pocitpohody.cz/recepty-z-kureciho-masa našla tolik receptů na kuřecí maso, že si neumím vybrat Naše ženská klasika. Perfektní tipy, mockrat dik, určitě se pokusím o nějaké chutné houbové jídlo!