Aby houby neskončily malérem: Jak je připravit a uchovávat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 23. dubna 2025

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Aby houby neskončily malérem: Jak je připravit a uchovávat

Pokrmy z hub jsou lahůdka, ale musí se umět připravit. Jaká pravidla dodržovat, aby smaženice či hříbková omáčka byly kulinářským vrcholem hostiny, a ne malérem, který v nejhorším případě musí řešit lékař?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Gabriela 3
19. 10. 2024 20:19

Nedávno jsem byla na houbaření s rodinou a přinesli sme si domů spoustu krásných hříbků. Když jsem je nasbírala, jsem přemýšlela, jak je co nejlépe využít. V článku píšete, jak je důležité houby správně uchovávat, a to je pro mě klíčové. Ráda bych zkusila připravit houbový pokrm, napadlo mě, že by se houby skvěle hodily k mému oblíbenému kuřecímu masu. Kombinace kuřecího masa s houbami, myslíte že by to mohlo fungovat? Teď jsem zrovna našla na http­s://ww­w.po­citpo­hody­.cz/re­cepty-z-kureciho-masa našla tolik receptů na kuřecí maso, že si neumím vybrat Naše ženská klasika. Perfektní tipy, mockrat dik, určitě se pokusím o nějaké chutné houbové jídlo!

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.