Po týdnu se zase viděli tváří v tvář. Při předávce společné dcery Rozárky (1) Jaromír Soukup (55) a Agáta Hanychová (39) spolu nepromluvili ani slovo. A asistovat při ní musela sociálka...Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Nevím, kdo jí to píše, protože ona gramatiku nezná, zapírá, že má jen devítiletku a pyšní se titl. Bc z nějaké školy mimo Prahu , kdy její bakalářku nikde nenajdete.. Tvrdí , že má IQ Ensteina a najednou přiznává cosi o disortografii a dyslexii. Myslím kecá, prostě se na devítiletce základy gramatiky nikdy nenaučila, propadala.
Taktéž propadla i pro neomluvené hodiny na " fotografii tady v Praze, což Žilková zase okecala, že ji ze školy vzala, protože se tam fetovalo. Pravda je taková, že ji vedení té školy vyhodilo.
Ach jo !
Takže chci říct, že ten kdo to psal by mi měl vysvětlit tento obsahový nesmysl, kde Agáta hovoří v Prohlášení a kydá na Soukupa hnůj , ale v Prohlášení ho zahrnula do rodiny, protože on účastníkem byl taky cit :
..." je nám to líto a žádáme všechny, zejména média , aby respektovali zájmy naší rodiny a dali všem účastníkům prostor ( tedy i Soukupovi ! ) , aby se s touto náročnou situací mohla vyrovnat ! "
(konec citace z Prohlášení " obr. č. 11 zde .)
(Mimochodem, místo pojmu čas užívat pojem " prostor" mi přijde blbé.)
Agáta je tak „vzdělaná” několikaletým vzděláváním na různých školách, že v prohlášení obr.č.12 neví, jaké i nebo y se píše ve spojení - nešířily dezinformace -, tak tam radši nenapsala žádné!
Hlavně ta žádost k médiím o “prostor” je neuvěřitelná. Taková Agátiná. Volala totiž kámošům do spřáteleného bulváru hned večer po bitce. Takže pište, pište, ale podle toho, jak se to líbí mně.
Oficiální prohlášení jí píše právník, sama by to nikdy tak neposkládala, navíc bez pravopisných chyb. Divím se, že s ní vůbec ještě někdo chce v tomto smyslu spolupracovat, vždyť stejně nikdy nedodrží, co tam hlásá.