Hanychová si sype popel na hlavu: Jaromíre, tohle je vzkaz pro tebe | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 23. dubna 2025

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hanychová si sype popel na hlavu: Jaromíre, tohle je vzkaz pro tebe

„Byla to asi moje nejosudovější chyba, že jsem Jaromíra Soukupa vůbec potkala a že jsem s ním tu Rózu měla, protože je to člověk, kterého se budu zbavovat strašně dlouho a strašně složitě. Je to moje vina, že jsem takhle brzy otěhotněla," konstatovala smutně Agáta Hanychová (39). Influencerka je stále ptřesená z krvavého drama, které se odehrálo před jejím domem. Tvrdí, že kdyby nebyl její manžel Mirek Dopita (39) doma, mohla být prý mrtvá...  
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Tara-Tara
29. 09. 2024 12:47

Co ta hlupka zase lže ? Ona snad nikdy neslyšela o nějaké antikoncepci, nebo že jí to její mamuška nedoporučila ? Hnus číst o těch dvou a pořád je sem budou cpát a pořád...

mirekamaruska
28. 09. 2024 11:00

Největší chyba je,že skáčeš z postele do postele Agáto !!! Dovedeš ty šuliny ještě spočítat co jsi okusila?!?!

hejhej
28. 09. 2024 17:29

stařec: Ště.ky a prostitutky chlapy, které procházejí jejich postelí nepočítají, jenom zisky. Agáta k nim patří.

Marta Kubíková
28. 09. 2024 09:28

Člověka až mrazí, když slyší ty kecy, co si ta špína vymyslela.
Každý soudný člověk ví, že jí jde o zrušení střídavé péče, tak sehráli s Dopito tenhle cirkus.
Prý nebýt manžela, tak už tu možná nebyla....ona si snad ta trapka myslí, že kvůli ní chce Soukup jít na doživotí do tepláků?
Agáta je opravdu nebezpečné osoba a budiž varování pro ostatní pány, než si sní něco začnou až jí to s Dopitou krachne.

katule
28. 09. 2024 02:53

Komediantka

bella.
27. 09. 2024 22:14

Děsně mě zarazilo to ukazovací zájmeno co namířila na tu malou Rózu , jakoby ji vyčlenila z rodiny a ještě navíc je Róza " chyba ".,
Neboť říct že je " chyba, že jsem Jaromíra Soukupa vůbec potkala a že jsem s ním tu Rózu měla .." je podle mě hrozný. Bylo to dítě vůbec chtěný ?, anebo to byl pokus pojistit si Soukupa vdavkem a být paní "magnátovou "
Ony mají s matkou Žílou ten komplex, jejich pánové musí být vysoko postavení, byť někdy ujedou , kdy máma spokojí s Holomáčem, Agáta s Dopitou a jsou furt frustrovaný.
Myslím, že Soukupa se bát nemusí, ale poté co už 2 x dokázal Dopita možná dostane přes hubu od něho.

hejhej
27. 09. 2024 17:24

Velice rychle po seznámení otěhotněla - to vypovídá o tom, jaká je ště.tka. A pořád bude ty svoje kraviny cpát do bulváru - bl ka.odpor ná

paralenka
27. 09. 2024 13:30

Stačilo, bulvár by už měl tu její frašku ukončit! Hérečka, celá matinka, měla to promyšlené, Soukup tehdy magnát, prachy, společenská prestiž... jen jaksi ten kalkul nabral jiný směr! Hraje to na to, aby ten její příživa vyvázl! Prý manžel... bránil, no jasně, teplé hnízdo a život bez práce!

Uživatel_5584341
27. 09. 2024 12:38

Dopita,ten přiživ a nemakačenko nemá vůbec co dělat při předaní dcery Soukupa a Hanychové.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.