„Sama už jsem cestovala, ale tak, že na mne na tý druhý straně někdo čekal. Jistota, pevný bod. Tentokrát jsem se však vydala na cestu do neznáma a ten pevný bod si musela najít v sobě,“ popsala své cestovatelské poprvé Veronika Čermák Macková, která odvážně vyrazila do Střední Ameriky bez ochranitelské náruče milovaného partnera.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Mě spíš vadí, že letěla do USA zachraňovat přírodu. Už to samo o sobě je do nebe volající. Copak si ta děvčica neuvědomuje, že letadlo má spalovací motor??? To té přírodě teda pomohla, hrdinka!
"Čísi" manželka? Jste trapná , ona se nepotřebuje vůbec zviditelňovat, protože je to dobrá herečka. Natočila spoustu filmů normálních i dokumentárních a taky spoustu seriálů. To, že vy ji neznáte, je vaše věc. Slepice jste vy, protože vám ještě nedošlo, že si bulvár známé osobnosti vyhledává sám a zpovídá je, aby měl vůbec co psát
výkřik do tmy, co to je....čísi manželka....no a co, nějaký pokoutný způsob se zviditelnit, to nemůže o Kostarice apod. vyprávět u kávy svým přátelům, to to blije do Bulváru...klepu si na čelo...další slepice....proč....holky přestaňte s tím....je to trapas... chová se a píše jako opožděný puberťák....