Manželka Čermáka bez Hynka: Vydala jsem se na cestu do neznáma | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 23. dubna 2025

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Manželka Čermáka bez Hynka: Vydala jsem se na cestu do neznáma

„Sama už jsem cestovala, ale tak, že na mne na tý druhý straně někdo čekal. Jistota, pevný bod. Tentokrát jsem se však vydala na cestu do neznáma a ten pevný bod si musela najít v sobě,“ popsala své cestovatelské poprvé Veronika Čermák Macková, která odvážně vyrazila do Střední Ameriky bez ochranitelské náruče milovaného partnera.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Georgi Kelly
29. 08. 2024 02:56

Oprava: “Mně”

Georgi Kelly
29. 08. 2024 02:55

Mě spíš vadí, že letěla do USA zachraňovat přírodu. Už to samo o sobě je do nebe volající. Copak si ta děvčica neuvědomuje, že letadlo má spalovací motor??? To té přírodě teda pomohla, hrdinka!

Uživatel_5457057
28. 08. 2024 13:39

"Čísi" manželka? Jste trapná , ona se nepotřebuje vůbec zviditelňovat, protože je to dobrá herečka. Natočila spoustu filmů normálních i dokumentárních a taky spoustu seriálů. To, že vy ji neznáte, je vaše věc. Slepice jste vy, protože vám ještě nedošlo, že si bulvár známé osobnosti vyhledává sám a zpovídá je, aby měl vůbec co psát

Helena K
28. 08. 2024 13:00

výkřik do tmy, co to je....čísi manželka....no a co, nějaký pokoutný způsob se zviditelnit, to nemůže o Kostarice apod. vyprávět u kávy svým přátelům, to to blije do Bulváru...klepu si na čelo...další slepi­ce..­..pr­oč..­..hol­ky přestaňte s tím....je to trapas... chová se a píše jako opožděný puberťák....

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.