Herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková (44) žije po boku mladšího zápasníka Zdeňka Polívky (25) už dva roky. Vzhledem k jeho věku je pravděpodobné, že bude toužit po dětech. Ty mu ale Lucie nedá.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Nevím, proč si nenašla věkově sobě rovného, vypadá to na nedospělost v jejím případě, co jí tak ten hromotluk může dát, asi ho má jako třetí dítě ke svým dvěma klukům. On se špatně obléká, vypadá divně....nerozumím, ale je to jejich věc, rozhodně zmatek v hlavách jejich kluků, nedivila bych se, kdyby jednou řekli, že chtějí k tátovi...., by mě zajímalo o čem se ti dva spolu baví....
Za mě to není ok. Táhnout se s někým a přitom vědět, že se rozejdete v tom momentě, kdy on už bude chtít mít dítě - s jinou. Směšné až trápné mi tohle celé připadá. Myslím, že takový vztah by žena s morálkou na úrovni nechtěla.. Nevidím tam žádnou skutečnou lásku.
Taková z nouze ctnost. A ten výrok je jenom póza, aby ukázala, jak je moudrá a nad věcí.
A když si člověk připomene, jak zb.blé fanynky roky mlely, jak hloupá hokejka nemohla takové “intelektuálce” stačit, nestačí se divit.
Ale každý svého osudu strůjce. A když chlapci nevadí, jakých podrazů se dopustila, aby se dostala ke kanadským penězům, a jak moc lhala, nebo si to neposkládal, a jí zase nevadí jiné věci, je to jejich život.
Jen toho předvádění je moc.
A tuto reklamu znáte... která jede několikrát na jedné stránce ?? Pozor...tato ohromující zpráva vás dostane do kolen....Nečekal by to nikdo,kolik LV utrácí měsíčně za krásu ?? Člověk se až poleká,jaká ohromující zpráva nás dostane do kolen.a šup,už jsme v obraze.Jeden by očekával,že se myje v ranní rose,ale dozvídáme se když jsme na kolenou v náš převratný omyl.A to je na jedné stránce několikrát po sobě ,díky redakce
Ona to rekne jednou v tistenem rozhovoru a desitky bulvarnich netu to potom otiskujou jeste mesic, za to ale ona nemuze. Ale jinak ma pravdu, realnej pohled, muzou se rozejit zitra a co? Netaha ho za fusekli a rika to narovinu. Za me ok.
Kolikrát ještě bude Vondráčková otravovat čtenáře v bulváru s těmi kecy, že s Polívkou děti nechce, ale že mu je bude hlídat, když si je pořídí jinde? Stejné články vycházejí všude už několik týdnů! To se potřebuje pořád zviditelňovat? Její zpěv nic moc, jako herečka za roli v Ulici, kde hraje prakticky sama sebe, u spousty lidí nijak nezabodovala, radši se přestali na Ulici kvůli ní dívat! A její kanadské filmy - propadáky a o účasti v StarDance radši nemluvit, už teď si připravuje důvod, (zdravotní) proč asi v soutěži neuspěje. Už je v bulváru nějak přeLucinkováno!
Dlouze proklamovaná pohádka, kde hraje LV jak pořád zdůrazňovala ,,trdlo "....tak recenze slovo od slova k této pohádce :Jde o jednu s nejhorších pohádek kterou jsme my Češi kdy natočili...nevýrazné herecké výkony ,otravné střihy, a do příběhu nehodící se krátké písně, které tento propadák strhávají doslova ke dnu....technický stav filmu je zkrátka tristní !!! /mám dojem ,že je to dílo té Adamcové,zrovna jako ty propadáky s Kanady,které s hvězdou natočila./Tak to vypadá,že,Babovřesky jsou ještě oscarovým filmem /