Prezident Pavel s manželkou v Bílém domě: Pár kroků od prvního páru USA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 23. dubna 2025

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Prezident Pavel s manželkou v Bílém domě: Pár kroků od prvního páru USA

Součástí velkolepého summitu NATO byla i slavnostní večeře v Bílém domě. Na ni americký prezident Joe Biden (81) a manželka Jill (73) pozvali představitele aliančních zemí.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

hejhej
13. 07. 2024 16:41

To musel být rozhovor na " úrovni" Jeden naprosto neschopný a druhý dementní.

beladona
13. 07. 2024 00:15

Žádný z prezidentů Česka nepojal svou funkci jako " Výlet kolem světa za 80 dní"
Ten lázeňský švihák z Hradu by se měl starat o Česko.Zatím už rok rozdává neustále z cizího a lidí se vůbec neptá.
Se svou kádrovačkou obráží svět -slavnosti a města a nevšimla jsem si, jaký užitek pro nás to zatím přineslo .Jediné co je, že lobuje za Ukrajinu a nám vzkázal hlubokomyslnou myšlenku : " padáme, abychom se naučili vstávat."Na to jsem mu vzkázala zase já , že padat může on na cvičáku,ale já jsem občan , padat a snižovat si životní úroveň kvůli jeho lásce k zbraním a Ukrajině nehodlám! l

ELLA Průšová
12. 07. 2024 18:51

Biden by měl být zbaven svéprávnosti! Ten se může pokusit o cokoliv a zničit celý svět! Má přístup ke všemu a může zmáčknout cokoliv! Člověk, který neví, co dělá, nemůže být prezident!

milan59
12. 07. 2024 07:51

Prezident Joe Biden uvádí ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského na summitu NATO.

„A nyní chci předat slovo prezidentovi Ukrajiny, který má stejně odvahy jako odhodlanosti. Dámy a pánové, prezident Putin,“ řekl Biden a odcházel od řečnického pultíku. ......

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.