Součástí velkolepého summitu NATO byla i slavnostní večeře v Bílém domě. Na ni americký prezident Joe Biden (81) a manželka Jill (73) pozvali představitele aliančních zemí.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Žádný z prezidentů Česka nepojal svou funkci jako " Výlet kolem světa za 80 dní"
Ten lázeňský švihák z Hradu by se měl starat o Česko.Zatím už rok rozdává neustále z cizího a lidí se vůbec neptá.
Se svou kádrovačkou obráží svět -slavnosti a města a nevšimla jsem si, jaký užitek pro nás to zatím přineslo .Jediné co je, že lobuje za Ukrajinu a nám vzkázal hlubokomyslnou myšlenku : " padáme, abychom se naučili vstávat."Na to jsem mu vzkázala zase já , že padat může on na cvičáku,ale já jsem občan , padat a snižovat si životní úroveň kvůli jeho lásce k zbraním a Ukrajině nehodlám! l
Biden by měl být zbaven svéprávnosti! Ten se může pokusit o cokoliv a zničit celý svět! Má přístup ke všemu a může zmáčknout cokoliv! Člověk, který neví, co dělá, nemůže být prezident!
Prezident Joe Biden uvádí ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského na summitu NATO.
„A nyní chci předat slovo prezidentovi Ukrajiny, který má stejně odvahy jako odhodlanosti. Dámy a pánové, prezident Putin,“ řekl Biden a odcházel od řečnického pultíku. ......